27/5/2021

inepro lanceert de nieuwe Spider RFID-lezer serie

Van koffiemachines tot lockers, en van multifunctionele printers tot elektrische laadstations. Het belang van authenticatie en daarbij veiligheid neemt toe, evenals de toepassingsmogelijkheden. Inepro introduceert vandaag officieel haar nieuwste innovatie en zet hiermee de nieuwe standaard voor de toekomst; veelzijdige, efficiënte en vooral duurzame RFID-lezers.

Verschillende apparaten, één type RFID-lezer.

Waar er normaliter meerdere kaartlezers ingezet moeten worden om alle benodigde kaarten in een organisatie te kunnen lezen, maakt de Spider hier een eind aan. De nieuwe RFID-oplossing kan ruim 125 technologieën lezen waardoor slechts één soort RFID-lezer hoeft te worden geïntegreerd. Daarnaast krijgt de veelzijdigheid van de Spider een extra boost doordat de verschillende formaten inzetbaar zijn voor elk device waar authenticatie bij komt kijken, zonder uitzonderingen; van een simpele oplossing voor koffiezetapparaten en toegang tot lockers, tot multifunctionele printers, elektrische laadpalen en toegang tot gebouwen en ruimtes.

Efficiënt & duurzaam

De Spider kan op afstand via een internetverbinding worden geconfigureerd, waardoor er aanzienlijk wordt bespaard op installatie en onderhoud, wanneer je het vergelijkt met RFID-lezers zonder deze functie. Daarnaast zet inepro met de Spider flinke stappen richting duurzaamheid; het compacte formaat van de RFID-lezer staat gelijk aan minder opslagruimte – en hierdoor tevens lagere voorraadkosten-, en de remote functionaliteiten zorgen dat er bij het updaten van de software geen technisch personeel meer op locatie hoeft te komen. Ten slotte zorgt de Bluetooth Low Energy (BLE) compliancy ervoor dat plastic ID-dragers zoals kaarten of tags kunnen worden ingewisseld voor identificatie via mobiele telefoons, IOS en Android. En met minimale behuizing en verpakking aan inepro’s kant wordt ook hier de milieubelasting zo laag mogelijk gehouden.

Introductie video

In samenwerking met Bonsai Amsterdam en MCPR is een parodie gemaakt op de natuurfilms van wereldbekende bioloog en televisiemaker David Attenborough, waarbij de unieke aspecten van de Spider RFID-lezer worden gecommuniceerd alsof het een echte spin betreft. Bekijk de video hieronder.  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende Spiders? Klik dan hier: https://www.inepro.com/product-category/spider-products