Eenvoudig betalen voor wassen & drogen

Wij bieden verschillende contactloze betaalmethodes voor wassen en drogen in (semi-) publieke wassalons, studentenhuizen, campussen, campings, vakantieparken en nog veel meer andere locaties.
PRODUCT

Nayax kaart terminals

Wij zijn de exclusieve Benelux distributeur van de meest verkochte contactloze betaalterminals ter wereld; de Onyx en de VPOS Touch van Nayax.

Eenvoudig betalen met je bank-/creditkaart

Onyx
De Onyx van Nayax is perfect geschikt voor echte contactloze betalingen. Zeker in deze tijd is het beperken van het aantal contactmomenten op publieke apparaten een must. De Onyx werkt met alle lokale betaalaanbieders, contactloze smartcards, NFC en mobiele betaalapps zoals Apple Pay, Google Pay en Ali Pay.
VPOS Touch
De VPOS Touch is het internationale betaalsysteem van het jaar. De VPOS Touch beschikt over een kleurenscherm en is naadloos geïntegreerd met telemetrie, cashless clearance, monitoring en beheer. Uitermate geschikt voor contactloze betalingen en accepteert elke betaalmethode. Het is internationaal één van de meest verkochte betaalkaartoplossingen.
Telemetrie
Houd zicht op je voorraad! Met Nayax Telemetrie kan je waarschuwingen ontvangen, rapporten genereren, inventarisatie informatie opvragen, is er kasbewaking en is er tevens een routeplanning mogelijk. Verander je prijzen op afstand met behulp van DEX read of via de Management Suite van Nayax.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases laundry

Diverse partners gingen jou reeds voor. Zie hieronder een paar klant cases van tevreden partners waarvoor wij de betaaloplossingen hebben mogen leveren.
Algemeen

Ricoh werkt samen met inepro aan de toekomst van Smart Lockers

Betreed een wereld van innovatie nu inepro en Ricoh Europe hun krachten bundelen om traditionele kluisjes te transformeren naar Smart Lockers.

Klantcase lezen
Wasserettes

Laundry Total’s was-oplossingen innoveren snel en inepro groeit mee

Drie jaar geleden kwam Matthias Odink, Sales Manager bij Laundry Total, in contact met inepro. Hij was erg benieuwd naar wat inepro en Laundry Total voor elkaar konden betekenen. Inmiddels heeft Matthias Odink al veel oplossingen met Nayax-betaalterminals geïmplementeerd.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Edwin Kooijman