Eenvoudig betalen voor wassen & drogen

Wij bieden verschillende contactloze betaalmethodes voor wassen en drogen in (semi-) publieke wassalons, studentenhuizen, campussen, campings, vakantieparken en nog veel meer andere locaties.
PRODUCT

KUARIO Smart Connector

Het alternatief voor betaalterminals! De KUARIO Smart Connector maakt jouw wasmachines & drogers gereed voor mobiel betalen via QR- code.

Mobiel betalen voor alle merken wasmachines & drogers

Eenvoudige aansluiting
De KUARIO Smart Connector is een intelligente kleine box waarmee je individuele wasmachines en drogers via het internet kan koppelen aan het KUARIO Cloud platform. De aansluiting op de betaaluitgang van de machines is plug en play, kortom super simpel.
Betalen via QR-code
De KUARIO Smart Connector maakt het mogelijk mobiele QR-code betalingen te accepteren bij al jouw was- & droogcombinaties. Ideaal wanneer je geen muntgeld meer wilt accepteren of geen kostbare pin terminals wilt onderhouden. Gebruikers betalen heel eenvoudig door het scannen van de QR-code sticker op de machine.
Ideaal voor terugkerende vaste klanten
Wanneer je regelmatig terugkerende klanten hebt, dan is KUARIO wellicht de meest aantrekkelijke betaaloplossing. Geen gedoe met muntgeld of dure pin terminals die veel onderhoud vragen. Gebruikers betalen heel eenvoudig met hun mobiele telefoon. Met de automatische opwaardeerfunctie in de KUARIO mobiele app kunnen jouw gebruikers altijd over genoeg saldo beschikken.
Betalen met de KUARIO mobiele app
Met KUARIO heb je de meest handige manier van mobiel betalen aan zelfbedieningsapparaten. Gebruikers laden heel eenvoudig zelf hun tegoed op via iDEAL of credit cards. Je hebt hier dus geen omkijken naar. De KUARIO mobiele app wordt reeds gebruikt op diverse universiteiten en is daarom bij uitstek geschikt voor wasoplossingen in studentenhuizen. Mocht de locatie ook nog beschikken over een vending- of koffiemachine dan kunnen gebruikers ook daar betalen met hun KUARIO tegoed.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO MCB Box

De KUARIO MCB Box is het grote broertje van de KUARIO Smart Connector.

Mobiel betalen voor grotere installaties

Meerdere was-/droog combinaties
Wanneer jouw locatie beschikt over meerdere was-/droogmachines dan is de KUARIO MCB Box waarschijnlijk de meest efficiënte betaalmogelijkheid voor contactloos betalen. Met de KUARIO MCB Box kan je clusters van 4 machines, in verschillende combinaties, geschikt maken voor mobiel betalen.
Betalen via QR-code
De KUARIO MCB Box maakt het mogelijk mobiele QR-code betalingen te accepteren op al jouw was & droogcombinaties. Ideaal wanneer je geen muntgeld meer wilt accepteren of kostbare pin terminals onderhouden. Gebruikers betalen heel eenvoudig door het scannen van de QR code sticker op de machine.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

Nayax kaart terminals

Wij zijn de exclusieve Benelux distributeur van de meest verkochte contactloze betaalterminals ter wereld; de Onyx en de VPOS Touch van Nayax.

Eenvoudig betalen met je bank-/creditkaart

Onyx
De Onyx van Nayax is perfect geschikt voor echte contactloze betalingen. Zeker in deze tijd is het beperken van het aantal contactmomenten op publieke apparaten een must. De Onyx werkt met alle lokale betaalaanbieders, contactloze smartcards, NFC en mobiele betaalapps zoals Apple Pay, Google Pay en Ali Pay.
VPOS Touch
De VPOS Touch is het internationale betaalsysteem van het jaar. De VPOS Touch beschikt over een kleurenscherm en is naadloos geïntegreerd met telemetrie, cashless clearance, monitoring en beheer. Uitermate geschikt voor contactloze betalingen en accepteert elke betaalmethode. Het is internationaal één van de meest verkochte betaalkaartoplossingen.
Telemetrie
Houd zicht op je voorraad! Met Nayax Telemetrie kan je waarschuwingen ontvangen, rapporten genereren, inventarisatie informatie opvragen, is er kasbewaking en is er tevens een routeplanning mogelijk. Verander je prijzen op afstand met behulp van DEX read of via de Management Suite van Nayax.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases laundry

Diverse partners gingen jou reeds voor. Zie hieronder een paar klant cases van tevreden partners waarvoor wij de betaaloplossingen hebben mogen leveren.
Wasserettes

Laundry Total’s was-oplossingen innoveren snel en inepro groeit mee

Drie jaar geleden kwam Matthias Odink, Sales Manager bij Laundry Total, in contact met inepro. Hij was erg benieuwd naar wat inepro en Laundry Total voor elkaar konden betekenen. Inmiddels heeft Matthias Odink al veel oplossingen met Nayax-betaalterminals geïmplementeerd.

Klantcase lezen
Algemeen

Hoe Brightspace de gebruiks- vriendelijkheid versterkt met KUARIO

Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes, permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Arnold Cornelis