Snelle kassasystemen voor de catering

Tijdens de pauze loopt het storm en wil iedereen graag zo snel mogelijk eten. Het is daarom belangrijk dat jouw kassasysteem snel & efficiënt te gebruiken is.
PRODUCT

KUARIO mobiele app

Met de KUARIO mobiele app kunnen gebruikers betalen bij al onze verschillende kassa systemen.

Jouw eigen mobiele portemonnee

De gebruikers willen gemak
De smartphone is niet meer weg te denken uit onze levens. Daarom is het noodzakelijk dat de technologie op het gebied van makkelijk betalen niet stil blijft staan. Met de KUARIO app kan er gemakkelijk betaald worden bij kassa’s en selfservice apparaten. De gebruikers kunnen hun digitale wallet opwaarderen met geld en vervolgens betalen door de QR-codes te scannen.
Altijd voldoende saldo
Gebruikers waarderen heel eenvoudig zelf hun tegoed op via de KUARIO mobiele app of via onze beveiligde web portal. En als ze de ‘automatisch opwaarderen’-functie aanzetten, staan ze ook nooit meer zonder tegoed. Wij regelen ook de restitutie van tegoeden aan de gebruikers. Kortom, wij ontlasten de administratieve afdeling volledig, je hebt er geen omkijken naar.
Gezamenlijke wallet
Soms is het handig om vanuit een gezamenlijke wallet te betalen. Met de KUARIO app kunnen collega’s of studenten vanuit één gedeelde wallet lunch/drankjes/snoep betalen. Heel handig wanneer er gezamenlijk wordt geborreld en er vanaf één rekening moet worden betaald.
Kaartbeheer in de KUARIO app
Veel scholen, universiteiten en (shared-) offices hanteren een RFID kaart, zoals bijvoorbeeld een studenten- of bedrijfspas, waarmee zij van alles kunnen doen in het gebouw. Denk hierbij aan het openmaken van een deur, printen, lunch halen in de kantine etc. Met behulp van de KUARIO app kunnen deze kaart(en) gekoppeld worden aan jouw online tegoed. Dit betekent dat je zowel met de KUARIO app als met jouw kaart kan betalen/identificeren. Wel zo handig als je jouw mobiel op je bureau hebt laten liggen.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Slim PDQ

Maak van jouw mobiele apparaat een slim kassasysteem. De KUARIO SLIM PDQ is geschikt voor cateraars die de kosten laag willen houden.

Slim & betaalbaar kassasysteem voor cateraars en kantines

Een simpel & slim kassasysteem
Het aanschaffen & inrichten van een volledig kassasysteem kan flink ingewikkeld zijn en aardig in de kosten lopen. Maar niet met de KUARIO SLIM PDQ. Om te kunnen starten is er eigenlijk niet veel nodig, slechts een mobiele telefoon of een tablet. Het is zelfs mogelijk om een kantine met zelfbediening te creëren. Een klant scant de QR-code, betaald en kan vervolgens zijn lunch meenemen. Simpel & snel aan tafel!
Speciale voordelen voor klanten
Met de KUARIO SLIM PDQ is het mogelijk om bepaalde groepen klanten (denk aan: interne huurders, gastgebruikers, leerlingen etc.) speciale voordelen te geven. Deze groepen gebruikers kunnen bijvoorbeeld korting krijgen op een broodje, drankje of een lunch waarbij de overige gebruikers wel gewoon volledig betalen.
Vaste prijs voor een lunch
Mocht je als cateraar of kantine 1 vaste prijs hanteren voor een lunch of menu, dan kan er gebruik worden gemaakt van een zogenoemde ‘KUARIO Pay Point’. Dit is simpelweg een QR-code die gescand kan worden met behulp van de KUARIO app. Met het scannen van deze QR-code wordt er één vast bedrag afgerekend welke gekoppeld is aan de QR-code.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

Nayax kaart terminals

Wij zijn de exclusieve Benelux distributeur van de meest verkochte contactloze betaalterminals ter wereld; de Onyx en de VPOS Touch van Nayax.

Eenvoudig betalen met je bank-/credit card

Onyx
De Onyx van Nayax is perfect geschikt voor (echte) contactloze betalingen. Zeker in deze tijd is het beperken van het aantal contactmomenten op publieke apparaten een must. De Onyx werkt met alle lokale betaalaanbieders, contactloze smartcards, NFC en mobiele betaal apps zoals Apple Pay, Google Pay en Ali Pay.
VPOS Touch
De VPOS Touch is het internationale betaalsysteem van 2020. De VPOS Touch beschikt over een kleurenscherm en is naadloos geïntegreerd in telemetrie, cashless clearance, monitoring en beheer. Uitermate geschikt voor contactloze betalingen en accepteert elke betaalmethode. Het is internationaal één van de meest verkochte betaalkaartoplossingen.
Telemetrie
Houd zicht op je voorraad! Met Nayax Telemetrie kan je waarschuwingen ontvangen, rapporten genereren, inventarisatie informatie opvragen, is er kasbewaking en is er tevens een routeplanning mogelijk. Verander je prijzen op afstand met behulp van DEX read of via de Management Suite van Nayax.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

PosPRO Cloud voor KUARIO

Het systeem om een cashless cateringomgeving te creëren en te beheren vanuit de cloud.

Ons kassasysteem voor de catering

Complete oplossing voor kantines
De KUARIO PosPRO cloud is een volwaardige en complete oplossing voor o.a. kantines binnen een gesloten betaalsysteem. Het afrekensysteem, dat zorgt voor een fantastische klantervaring, is één van de ontwikkelingen waarmee wij een cashless en contactloze omgeving creëren.
Gebruik van een RFID reader
Via onze softwareapplicaties PosPRO en CashPRO kan de kassa geprogrammeerd worden, rapporten gegenereerd worden, kun je kaarten beheren en geldstromen monitoren. De KUARIO PosPRO cloud is te gebruiken in combinatie met de SCR708 RFID reader. Deze optie kan erg handig zijn bij de kaarten die gebruikers hebben binnen de organisatie.
Extra randapparatuur
Bij zowel de PosPro kassa als de mobiele AerTab is het mogelijk om extra apparatuur aan te schaffen. Denk hierbij aan een barcodescanner, bon-printer, kassa-lade, debet- en creditcardterminals, een RFID-lezer voor badges of een KUARIO Pay Point (mobiele betalingen via een QR-code).
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Smart Connector

Het alternatief voor betaalterminals op vending machines. De KUARIO Smart Connector maakt al jouw vending machines gereed voor mobiel betalen via QR-codes.

Mobiel betalen aan vending- en koffiemachines

Eenvoudige aansluiting
De KUARIO Smart Connector is een intelligente kleine box waarmee je zelfbedieningsapparaten zoals vending- en koffiemachines via het internet kan koppelen aan het KUARIO Cloud platform. Vanuit ons cloud platform kan je alle producten en prijzen aanpassen. De aansluiting van de KUARIO Smart Connector op de selfservice machines is super simpel.
Betalen via QR-code
De KUARIO Smart Connector maakt het mogelijk mobiele QR-code betalingen te accepteren bij al jouw zelfbedieningsapparaten. Ideaal wanneer je geen muntgeld meer wilt accepteren, geen kostbare pin terminals wilt onderhouden of niet langer het verbruik achteraf wilt factureren. Gebruikers betalen heel eenvoudig door het scannen van de QR-code op de machine.
Ideaal voor terugkerende vaste klanten
Wanneer je veel regelmatig terugkerende klanten hebt, dan is KUARIO wellicht de meest aantrekkelijke betaaloplossing. Dankzij KUARIO heb je geen arbeidsintensieve gebruikersregistratie meer nodig. De gebruikers maken zelf een account aan. Met KUARIO beschik je over één betaaloplossing voor alle zelfbedieningsapparaten.
Betalen met de KUARIO mobiele app
KUARIO is de meest handige manier van mobiel betalen aan diverse typen zelfbedieningsapparaten. Gebruikers laden heel eenvoudig zelf hun tegoed op via iDEAL of credit cards. Met de automatische opwaardeerfunctie in de KUARIO mobiele app zullen jouw gebruikers altijd over genoeg saldo beschikken. Je hebt hier dus verder geen omkijken naar.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases catering

Kom erachter hoe wij onze producten succesvol in de cateringmarkt hebben toegepast.
Algemeen

Hoe Brightspace de gebruiks- vriendelijkheid versterkt met KUARIO

Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes, permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Edwin Kooijman