Snelle kassasystemen voor de catering

Tijdens de pauze loopt het storm en wil iedereen graag zo snel mogelijk eten. Het is daarom belangrijk dat jouw kassasysteem snel & efficiënt te gebruiken is.
PRODUCT

Nayax kaart terminals

Wij zijn de exclusieve Benelux distributeur van de meest verkochte contactloze betaalterminals ter wereld; de Onyx en de VPOS Touch van Nayax.

Eenvoudig betalen met je bank-/credit card

Onyx
De Onyx van Nayax is perfect geschikt voor (echte) contactloze betalingen. Zeker in deze tijd is het beperken van het aantal contactmomenten op publieke apparaten een must. De Onyx werkt met alle lokale betaalaanbieders, contactloze smartcards, NFC en mobiele betaal apps zoals Apple Pay, Google Pay en Ali Pay.
VPOS Touch
De VPOS Touch is het internationale betaalsysteem van 2020. De VPOS Touch beschikt over een kleurenscherm en is naadloos geïntegreerd in telemetrie, cashless clearance, monitoring en beheer. Uitermate geschikt voor contactloze betalingen en accepteert elke betaalmethode. Het is internationaal één van de meest verkochte betaalkaartoplossingen.
Telemetrie
Houd zicht op je voorraad! Met Nayax Telemetrie kan je waarschuwingen ontvangen, rapporten genereren, inventarisatie informatie opvragen, is er kasbewaking en is er tevens een routeplanning mogelijk. Verander je prijzen op afstand met behulp van DEX read of via de Management Suite van Nayax.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases catering

Kom erachter hoe wij onze producten succesvol in de cateringmarkt hebben toegepast.
Algemeen

Ricoh werkt samen met inepro aan de toekomst van Smart Lockers

Betreed een wereld van innovatie nu inepro en Ricoh Europe hun krachten bundelen om traditionele kluisjes te transformeren naar Smart Lockers.

Klantcase lezen
Algemeen

GTi werkt de kaartlezers bij in 25 locaties in slechts een paar uur met de Spider Configuration App

GTi, de distributeur van Nayax digitale oplossingen in Frankrijk, stond voor de uitdaging om honderden kaartlezers van hun klanten in 25 locaties bij te werken.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Edwin Kooijman