Contactloos & mobiel betalen bij koffiemachines

Wij maken contactloos afrekenen met debet-/creditkaarten & mobiele telefoon mogelijk bij alle merken & typen koffiemachines.
PRODUCT

Nayax kaart terminals

Wij zijn de exclusieve Benelux distributeur van de meest verkochte contactloze betaalterminals ter wereld; de Onyx en de VPOS Touch van Nayax.

Eenvoudig betalen met je bank-/creditkaart

Onyx
De Onyx van Nayax is perfect geschikt voor echte contactloze betalingen. Zeker in deze tijd is het beperken van het aantal contactmomenten met publieke apparaten een must. De Onyx werkt met alle lokale betaalaanbieders, contactloze smartcards, NFC en mobiele betaalapps zoals Apple Pay, Google Pay en Ali Pay.
VPOS Touch
De VPOS Touch is het internationale betaalsysteem van het jaar. De VPOS Touch beschikt over een kleurenscherm en is naadloos geïntegreerd met telemetrie, cashless clearance, monitoring en beheer. Uitermate geschikt voor contactloze betalingen en accepteert elke betaalmethode. Het is internationaal één van de meest verkochte betaalkaartoplossingen.
Telemetrie
Houd zicht op je voorraad! Met Nayax Telemetrie kan je waarschuwingen ontvangen, rapporten genereren, inventarisatie informatie opvragen, is er kasbewaking en is er tevens een routeplanning mogelijk. Verander je prijzen op afstand met behulp van DEX read of via de Management Suite van Nayax.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Smart Connector

Het alternatief voor betaalterminals! De KUARIO Smart Connector maakt al jouw koffiemachines gereed voor mobiel betalen via QR-codes.

Mobiel betalen aan koffiemachines

Eenvoudige aansluiting
De KUARIO Smart Connector is een intelligente kleine box waarmee je zelfbedieningsapparaten zoals vending- en koffiemachines door middel van het internet kan koppelen aan het KUARIO cloud platform. Vanuit ons cloud platform kan je alle producten en prijzen aanpassen. De aansluiting van de KUARIO Smart Connector op selfservice machines is super simpel.
Betalen via QR-code
De KUARIO Smart Connector maakt het mogelijk mobiele QR-code betalingen te accepteren op al jouw zelfbedieningsapparaten. Ideaal wanneer je geen muntgeld meer wilt accepteren, geen kostbare pin terminals wilt onderhouden of niet langer het verbruik achteraf wilt factureren. Gebruikers betalen heel eenvoudig door het scannen van de QR-code op de machine.
Ideaal voor terugkerende vaste klanten
Wanneer je veel regelmatig terugkerende klanten hebt, dan is KUARIO wellicht de meest aantrekkelijke betaaloplossing. Met KUARIO heb je geen arbeidsintensieve gebruikersregistratie meer nodig. De gebruikers maken zelf een account aan. KUARIO is één betaaloplossing voor alle zelfbedieningsapparaten.
Betalen met de KUARIO mobiele app
KUARIO is de meest handige manier van mobiel betalen aan diverse typen zelfbedieningsapparaten. Gebruikers laden heel eenvoudig zelf hun tegoed op via iDEAL of credit cards. Met de automatische opwaardeerfunctie in de KUARIO mobiele app kunnen jouw gebruikers altijd over genoeg saldo beschikken. Je hebt hier dus verder geen omkijken naar.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases

Hoe de voordelen van onze totaaloplossingen voor betalen en management voor de koffiemachine markt zich hebben vertaald naar de praktijk, lees je in onze klantcases.
Algemeen

Hoe Brightspace de gebruiks- vriendelijkheid versterkt met KUARIO

Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes, permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Onur Kalkisim