Klantcases

Filters:
Educatie

Spider RFID-lezer perfecte match voor Ricoh’s print management software RUG

Ricoh Nederland heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen honderden Multi Functionele Printers (MFP’s) voorzien van een inepro RFID-lezer.

Klantcase lezen
Educatie

Betalen en authentiseren van koffie tot kluis. ROC Nijmegen kiest voor KUARIO

Jos van de Hulsbeek werkt als contractbeheerder bij ROC Nijmegen. Hij is de spil tussen de onderwijsinstelling en leveranciers. Vanuit zijn rol vertaalt hij de gebruikswensen van docenten, studenten en medewerkers van de onderwijsinstelling door naar oplossingen.

Klantcase lezen
Retail

SPAR City Amsterdam Sciencepark biedt printen in de buurt

Sinds 2014, kun je bij de SPAR bij Station Science Park te Amsterdam terecht voor verse koffie, net gebakken brood, een maaltijdsalade of voor je dagelijkse boodschappen.

Klantcase lezen
Kantoren

Door authenticatie via de SCR708 kunnen we de CORA op elke locatie inzetten

PIDAS is een onafhankelijk, internationaal opererend service bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, implementeren en exploiteren van serviceorganisaties in de zakelijke en IT-omgeving.

Klantcase lezen
Educatie

Koning Willem I College ontlast van financieel risico

"Welkom in het land van Koning Willem I College" valt te lezen op de website van de gelijknamige school. Dat het een speciale school is, anders dan anderen, springt gelijk in het oog. De onderwijsinstelling omschrijft zichzelf als een land zonder grenzen met onbegrensde mogelijkheden.

Klantcase lezen