Contactloos & mobiel betalen aan vending machines

Wij maken contactloos afrekenen met debet-/creditkaarten & mobiele telefoon mogelijk bij alle merken & typen vending machines.
PRODUCT

Nayax kaart terminals

Wij zijn de exclusieve Benelux distributeur van de meest verkochte contactloze betaalterminals ter wereld; de Onyx en de VPOS Touch van Nayax.

Eenvoudig betalen met je bank-/creditkaart

Onyx
De Onyx van Nayax is perfect geschikt voor echte contactloze betalingen. Zeker in deze tijd is het beperken van het aantal contactmomenten op publieke apparaten een must. De Onyx werkt met alle lokale betaalaanbieders, contactloze smartcards, NFC en mobiele betaalapps zoals Apple Pay, Google Pay en Ali Pay.
VPOS Touch
De VPOS Touch is het internationale betaalsysteem van het jaar. De VPOS Touch beschikt over een kleurenscherm en is naadloos geïntegreerd met telemetrie, cashless clearance, monitoring en beheer. Uitermate geschikt voor contactloze betalingen en accepteert elke betaalmethode. Het is internationaal één van de meest verkochte betaalkaartoplossingen.
Telemetrie
Houd zicht op je voorraad! Met Nayax Telemetrie kan je waarschuwingen ontvangen, rapporten genereren, inventarisatie informatie opvragen, is er kasbewaking en is er tevens een routeplanning mogelijk. Verander je prijzen op afstand met behulp van DEX read of via de Management Suite van Nayax.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

Integral Vending

Integral Vending is een managementmodel voor exploitanten van vending machines voor alles wat met voorraad te maken heeft. Daarnaast geeft het systeem informatie over alles wat er in elke machine gebeurt.

Managementmodel voor exploitanten van vending machines

Totale controle
De Integral Vending software maakt efficiënt magazijnbeheer mogelijk en zorgt voor totale controle over de goederen- en geldbewegingen in de volledige supply chain van jouw vending bedrijf. De oplossing van Integral Vending is volledig schaalbaar en kan dus worden gebruikt in bedrijven van elke grootte.
Telemetrie schept mogelijkheden
Door vending automaten onderling te koppelen, is het mogelijk de belangrijkste ontwikkelingen en trends op het gebied van IT ook in de vending machine-sector toe te passen. Hierdoor kan meer operationele efficiëntie, een grotere interactie met de klant en integratie van nieuwe betaalmethoden worden bereikt.
Management vending machines
De software van Integral Vending licht de beste type vending machine voor elke locatie uit zoals combimachines, drankautomaten met glazen voorkant en meer. Daarnaast biedt het efficiënt prijsbeheer en kun je individuele of algemene prijslijsten managen. Wijzigingen kunnen voor meerdere vending machines tegelijkertijd worden uitgevoerd.
Meest efficiënte routes
Het efficiënt inzetten van chauffeurs zorgt ervoor dat jouw vending machines goed worden onderhouden en klanten tevreden blijven. Met behulp van o.a. live routecontrole, adequate definitie van bezoekfrequenties en dynamische routing kun je het aantal machines dat een chauffeur dagelijks kan bezoeken maximaliseren.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases vending

Hoe de voordelen van onze totaaloplossingen voor betalen en management voor de vending markt zich hebben vertaald naar de praktijk, lees je in onze klantcases.
Algemeen

Ricoh werkt samen met inepro aan de toekomst van Smart Lockers

Betreed een wereld van innovatie nu inepro en Ricoh Europe hun krachten bundelen om traditionele kluisjes te transformeren naar Smart Lockers.

Klantcase lezen
Algemeen

GTi werkt de kaartlezers bij in 25 locaties in slechts een paar uur met de Spider Configuration App

GTi, de distributeur van Nayax digitale oplossingen in Frankrijk, stond voor de uitdaging om honderden kaartlezers van hun klanten in 25 locaties bij te werken.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Onur Kalkisim