Innovatieve oplossingen voor elektrisch laden

Wij bieden identificatie- & mobiele betaaloplossingen voor elektrisch laden. Onze universele RFID lezer kan simultaan meerdere frequenties uitlezen. En met de KUARIO mobiele app kan je direct afrekenen.
PRODUCT

Spider RFID-lezer

De Spider RFID-serie kan dankzij de compacte afmetingen in elk elektrisch laadstation worden ingebouwd en leest alle technologieën.

Beveiligde toegang of betalingen bij jouw EV-laadstation

Beheer de toegang tot jouw EV-laadstations
Of je nu de toegang tot elektrische laadstations op jouw terrein wilt beheren of betaling voor het laden met een persoonlijk prepaid krediet of via een facturatiesysteem mogelijk wilt maken, met de Spider RFID-lezer kun je dit proces eenvoudig implementeren en beheren.
Toegang met elke ID drager
Onze toekomstbestendige Spider RFID-lezer kan meer dan 125 verschillende technologieën lezen, zelfs simultaan. Omdat de lezer ook NFC en Bluetooth ondersteunt, kun je naast authenticatie via RFID-kaarten of -tags ook toegang voor gebruikers via een mobiele telefoon mogelijk maken.
Ook op afstand (her)configureerbaar
Als jouw EV-laadstations verspreid zijn over meerdere locaties, is de remote tool van de Spider RFID-lezer een handige oplossing. Op deze manier hoef je niet elk EV laadstation fysiek te bezoeken wanneer er een nieuwe update of configuratie beschikbaar is.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases e-charging

Hoe de voordelen van onze identificatie- & betaaloplossingen voor elektrische laadpalen zich hebben vertaald naar de praktijk, lees je in onze klantcases.
Algemeen

Ricoh werkt samen met inepro aan de toekomst van Smart Lockers

Betreed een wereld van innovatie nu inepro en Ricoh Europe hun krachten bundelen om traditionele kluisjes te transformeren naar Smart Lockers.

Klantcase lezen
Algemeen

GTi werkt de kaartlezers bij in 25 locaties in slechts een paar uur met de Spider Configuration App

GTi, de distributeur van Nayax digitale oplossingen in Frankrijk, stond voor de uitdaging om honderden kaartlezers van hun klanten in 25 locaties bij te werken.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Edwin Kooijman