Innovatieve oplossingen voor elektrisch laden

Wij bieden identificatie- & mobiele betaaloplossingen voor elektrisch laden. Onze universele RFID lezer kan simultaan meerdere frequenties uitlezen. En met de KUARIO mobiele app kan je direct afrekenen.
PRODUCT

KUARIO mobiele app

De KUARIO mobiele app biedt aanbieders van elektrisch laden een oplossing voor direct betalen.

Identificatie en mobiel afrekenen via één app

Eenvoudige aanmelding
De KUARIO mobiele app is speciaal ontwikkeld voor eenvoudige registratie & identificatie van gebruikers en mobiel betalen. De eenvoudige bediening van de app heeft zich succesvol bewezen voor verschillende typen gebruikers, diverse toepassingen, locaties en in diverse landen. De app is beschikbaar voor Android en iOS.
Gebruikersgroepen
De KUARIO mobiele app maakt het ook mogelijk om verschillende gebruikersgroepen aan te maken. Aan deze gebruikersgroepen kunnen bepaalde privileges toegekend worden zoals bijvoorbeeld toegang tot gereserveerde laadpalen. Maar ook verschillende tarieven per gebruikersgroep is mogelijk.
Betalen met de KUARIO mobiele app
KUARIO is de meest handige manier van mobiel betalen aan laadpalen. Gebruikers laden heel eenvoudig zelf hun tegoed op via iDEAL of credit cards. Je hebt hier dus geen omkijken meer naar. Met de automatische opwaardeerfunctie in de KUARIO mobiele app zullen jouw gebruikers altijd over genoeg saldo beschikken.
Ideaal voor regelmatig terugkerende klanten
Wanneer je veel regelmatig terugkerende klanten hebt, dan is KUARIO wellicht de meest aantrekkelijke betaal- & registratieoplossing. Met KUARIO heb je géén arbeidsintensieve gebruikersregistratie meer nodig. De gebruikers maken zelf een account aan. KUARIO is de ideale betaal- & registratieoplossing in één app.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

Spider RFID-lezer

De Spider RFID-serie kan dankzij de compacte afmetingen in elk elektrisch laadstation worden ingebouwd en leest alle technologieën.

Beveiligde toegang of betalingen bij jouw EV-laadstation

Beheer de toegang tot jouw EV-laadstations
Of je nu de toegang tot elektrische laadstations op jouw terrein wilt beheren of betaling voor het laden met een persoonlijk prepaid krediet of via een facturatiesysteem mogelijk wilt maken, met de Spider RFID-lezer kun je dit proces eenvoudig implementeren en beheren.
Toegang met elke ID drager
Onze toekomstbestendige Spider RFID-lezer kan meer dan 125 verschillende technologieën lezen, zelfs simultaan. Omdat de lezer ook NFC en Bluetooth ondersteunt, kun je naast authenticatie via RFID-kaarten of -tags ook toegang voor gebruikers via een mobiele telefoon mogelijk maken.
Ook op afstand (her)configureerbaar
Als jouw EV-laadstations verspreid zijn over meerdere locaties, is de remote tool van de Spider RFID-lezer een handige oplossing. Op deze manier hoef je niet elk EV laadstation fysiek te bezoeken wanneer er een nieuwe update of configuratie beschikbaar is.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

SCR708 RFID lezer

De SCR708 lezer is in te zetten bij RFID toepassingen waarbij gebruikersidentificatie het doel is, zoals voor toegang tot een laadpaal.

SCR708 RFID lezer

Integratie RFID lezer in oplaadpunt
Met de integratie van de SCR708 RFID lezer in elektrische laadpalen is EV opladen heel gemakkelijk. Jouw gebruikers identificeren zich met een RFID tag bij een beveiligd oplaadpunt, pluggen in en kunnen laden. Jij kunt op jouw beurt de gebruikersdata verzamelen, verwerken en beheren.
Gebruikersidentificatie via elk systeem
De SCR708 RFID lezer ondersteunt alle RFID technologieën in de 13,56 MHz en de 125 kHz reeks. Dit maakt het mogelijk om verschillende RFID standaarden te gebruiken bij één en dezelfde laadpaal. Ook kan de SCR708 makkelijk geïntegreerd worden in bijna alle systemen van derden.
Gebruiksvriendelijke informatieoverdracht
De SCR708 RFID lezer is met zijn sterke prestaties en snelle uitlezingen het ideale communicatiemiddel voor gebruikers van elektrische laadpalen. Met de uitlezingen wordt de juiste informatie doorgegeven aan zowel de gebruiker als het beheersysteem van de aanbieder. Denk hier bijvoorbeeld aan verbruik, prijzen en meer.
Updates en configuraties RFID lezer op afstand
De SCR708 is heel eenvoudig in de laadpaal te installeren middels een usb-aansluiting, letterlijk plug & charge. Daarnaast is de RFID lezer zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen updates & configuraties op afstand doorgevoerd worden. Zo kan je vanaf elke locatie, elk laadstation updaten.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases e-charging

Hoe de voordelen van onze identificatie- & betaaloplossingen voor elektrische laadpalen zich hebben vertaald naar de praktijk, lees je in onze klantcases.
Algemeen

Hoe Brightspace de gebruiks- vriendelijkheid versterkt met KUARIO

Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes, permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Edwin Kooijman