Elektrisch laden, eenvoudig betalen

In 2023 reden er ruim 800.000 elektrische voertuigen in de Benelux. Steeds meer mensen kiezen voor EV. Met de nieuwe AFIR-regelgeving wordt elektrisch rijden nog toegankelijker. En eenvoudig betalen wordt de norm. Het is onze missie om dát mogelijk te maken.
PRODUCT

Contactloze betaalterminals

Betalen zoals een klant wil. Het klinkt zo logisch, maar het kan lang niet bij iedere laadpaal. Met Nayax maak je jouw laadpalen gereed voor een groter publiek. Als enige in de Benelux biedt Inepro deze slimme contactloze betaalterminals van Nayax. Klaar voor groei?

Nayax Vpos Touch & Onyx: de complete betaaloplossing

Accepteert alle betaalmethodes: van bankpas tot NFC
Biedt jouw klanten álle vormen van contactloos betalen: van bankpassen, creditcards en diverse laadpassen (mifare classic). Tot NFC, zoals Apple Pay en Google Pay. Nayax ondersteunt meer dan 80 betaalmethodes, in 80 landen en in meer dan 50 munteenheden.
Wereldwijde dekking, lokale service
Met een betaalterminal van Nayax krijg je het beste van twee werelden. Je profiteert van wereldwijde dekking. Nayax heeft klanten in 80 landen. En je krijgt de beste service in de Benelux. Je schakelt namelijk met 1 partij die alles voor je oppakt: van integraties met elk CPMS tot de complete financiële afhandeling.
Complete financiële ondersteuning
Jij bepaalt de laadtarieven, Nayax doet de rest. Nayax is een erkende payment service provider in Europa. Samen met Nayax maken we het betaalproces eenvoudiger. Complexe regelgeving? Geen probleem. Veilige verificatie en autorisatie? Daar zorgen we voor. Alle processen zijn ondergebracht bij 1 partij.
OCPI-integratie: meer mogelijkheden
Jouw laadpalen sluiten we aan op het Open Charge Point Interface protocol (OCPI). Hierdoor kun je alle laadpalen koppelen aan 1 betaalzuil én geef je bestuurders inzicht in hun tarieven en verbruik. Bijkomend voordeel: je hoeft de laadpalen niet opnieuw te certificeren of voor elke laadpaal een betaalterminal aan te schaffen. Bovendien voldoe je aan de nieuwe AFIR-regelgeving.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases e-charging

Hoe de voordelen van onze identificatie- & betaaloplossingen voor elektrische laadpalen zich hebben vertaald naar de praktijk, lees je in onze klantcases.
Algemeen

Ricoh werkt samen met inepro aan de toekomst van Smart Lockers

Betreed een wereld van innovatie nu inepro en Ricoh Europe hun krachten bundelen om traditionele kluisjes te transformeren naar Smart Lockers.

Klantcase lezen
Algemeen

GTi werkt de kaartlezers bij in 25 locaties in slechts een paar uur met de Spider Configuration App

GTi, de distributeur van Nayax digitale oplossingen in Frankrijk, stond voor de uitdaging om honderden kaartlezers van hun klanten in 25 locaties bij te werken.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Luuk Timmermans