Selfservice printen in een supermarkt of winkel

Voldoe aan de behoeften van klanten & genereer nieuwe traffic. Stap over op onze prijswinnende totaaloplossing voor betaald printen, kopiëren & scannen in jouw supermarkt of winkel.
PRODUCT

KUARIO MFP Kiosk

Onze prijswinnende KUARIO MFP Kiosk tovert multifunctionele printers om tot volledige selfservice machines gereed voor betaald printen, kopiëren & scannen.

Selfservice printen in supermarkt of winkel

Selfservice printen, kopiëren & scannen voor winkelbezoekers
Het thuiswerken neemt enorm toe en zo ook de behoefte om documenten te printen, kopiëren of te scannen. Soms kan men terecht bij een print shop in de buurt, mits deze open is. Profiteer nu van deze extra bezoekers en bied deze service aan in jouw supermarkt of winkel!
Printen op afstand via de cloud
Wanneer klanten iets moeten uitprinten, willen zij de printopdracht het liefst vanaf iedere locatie kunnen versturen. Onze KUARIO MFP Kiosk-oplossing maakt mobiel & cloud printen heel eenvoudig. Alle documenten beschikbaar in de cloud of op een smartphone kunnen nu heel eenvoudig worden uitgeprint op de multifunctionele printer (MFP) in jouw winkel.
Mobiel, contactloos of contant betalen
Het betalen met een smartphone neemt steeds meer in populariteit toe. Maar wellicht wil je ook nog meer traditionele betaalmethoden aanbieden. Via de KUARIO MFP Kiosk kan er zowel mobiel worden betaald via de KUARIO-app alsook met contant geld of contactloos met bank-/creditkaarten via de KUARIO Pay Box.
Prestaties monitoren en managen
Via het KUARIO management dashboard kan je al jouw selfservice apparaten monitoren & managen. Je kan op afstand producten en prijzen instellen en rapporten uitdraaien. Onze KUARIO MFP Kiosk-applicatie maakt niet alleen betaald printen, kopiëren en scannen super eenvoudig maar in combinatie met ons cloud management dashboard beschik je over een complete selfservice print oplossing.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Pay Box

Met de KUARIO Pay Box kan je met contant geld of betaalkaarten afrekenen bij printers.

Afrekenen bij printers

Verschillende betaalopties aanbieden
Je wilt de selfservice ervaring bij een multifunctionele printer in supermarkten en winkels zo klantvriendelijk mogelijk maken en bezoekers de optie bieden om op hun eigen gewenste manier te laten betalen. Met de Pay Boxen van KUARIO kan je verschillende betaalmethoden aanbieden, die aansluiten op de wensen en voorkeuren van jouw gebruikers.
Betalen voor printen met contant geld
Er zijn nog altijd winkelbezoekers die kleine transacties bij een printer het liefst met muntgeld afrekenen. De KUARIO Pay Boxen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat je naast mobiel betalen ook kan betalen met contant geld.
Contactloos betalen voor printen, kopiëren & scannen
Met de KUARIO Pay Box Cards kunnen jouw bezoekers contactloos betalen voor printen, kopiëren & scannen middels alle gangbare (internationale) betaalpassen en creditcards. Wil je naast mobiel of contactloos betalen óók de optie met muntgeld aanbieden, dan is de KUARIO Coins & Cards echt iets voor jou. Deze biedt zowel betalen met muntgeld alsook betalen met bank-/credit cards.
Hoogwaardige en veilige betaalautomaat
Wanneer je een Multifunctionele Printer als selfservice apparaat beschikbaar stelt aan bezoekers, wil je dat de betaalautomaat veilig is en dat je er verder geen omkijken naar hebt. Onze plug & play KUARIO Pay Boxen zijn uitgerust met PCI-gelicentieerde betaalterminals. Deze zijn behalve onderhouds- en gebruiksvriendelijk, ook heel duurzaam & veilig!
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Slim PDQ

De KUARIO SLIM PDQ is één van de goedkoopste en meest eenvoudige kassaoplossingen via een mobiele app.

Eenvoudige kassaoplossing

‘Plug & Play’ winkelkassa
Wanneer je een winkel hebt met veel terugkerende klanten, is de KUARIO SLIM PDQ de meest gebruiksvriendelijke mobiele betaaloplossing voor eenvoudige toonbankbetalingen. Je hebt hier zelf alleen een tablet of mobiele telefoon voor nodig, waarop je de KUARIO SLIM PDQ app downloadt.
Mobiel betalen voor klanten via QR-code
Na het downloaden van de KUARIO SLIM PDQ app, ben je klaar om veilig mobiele betalingen via QR-code te ontvangen. Jouw klanten scannen met de KUARIO-app op hun mobiel, de QR-code op jouw scherm en het geld wordt direct overgeboekt naar jouw rekening.
Snel en veilig
Door de recente ontwikkelingen en met het oog op hygiëne willen klanten het liefst zo veel mogelijk contactloos betalen. Door het aanbieden van afrekenen via een QR-code wordt het aantal contactpunten enorm beperkt. Daarnaast is betalen middels een simpele scan van een QR-code één van de meest snelle en veilige betaalmethoden.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases retail

Hoe KUARIO succesvol wordt toegepast in de retail voor bijvoorbeeld zelfservice printen, kopiëren en scannen in winkels of als kassaoplossing, lees je in onze klantcases.
Retail

SPAR City Amsterdam Sciencepark biedt printen in de buurt

Sinds 2014, kun je bij de SPAR bij Station Science Park te Amsterdam terecht voor verse koffie, net gebakken brood, een maaltijdsalade of voor je dagelijkse boodschappen.

Klantcase lezen
Retail

Office Plaza biedt cloud printen en eenvoudige betaalmethoden

Kernwaarden als kwaliteit, snelheid, service en klantgerichtheid zorgen ervoor dat Office Plaza zich op de markt kan blijven onderscheiden.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Edwin Kooijman