Beveiligd & betaald printen in (semi-) publieke ruimtes

Onze prijswinnende print- en betaaloplossingen zijn ideaal voor scholen, universiteiten, supermarkten en shared shared offices. Ontzorg je klanten en verhoog de omzet.
PRODUCT

KUARIO MFP Kiosk

Printen, kopiëren en scannen vanaf elk type apparaat & direct afrekenen. Dat is de unieke oplossing van onze KUARIO MFP Kiosk. Gebruikers kunnen betalen met hun mobiele telefoon, gewoon met munten of bank-/creditkaarten aan onze Pay Boxen.

Winnaar van de Internationale Innovatie Award

Printen vanaf je PC of mobiele telefoon
Met de KUARIO MFP Kiosk tover je een standaard printer om in een volwaardig selfservice apparaat. Je kunt nu al jouw documenten die beschikbaar zijn in de cloud, direct printen vanaf je mobiele telefoon of laptop. Met de KUARIO mobiele app kan je documenten alvast van te voren in een wachtrij zetten en later ophalen aan beschikbare KUARIO printers.
Scannen naar je cloud opslag
Scannen is het nieuwe kopiëren. Met de KUARIO MFP Kiosk kan je heel eenvoudig al jouw documenten digitaliseren en opslaan in de cloud. Scan de documenten, geef aan waar je ze in de cloud wilt opslaan of stuur ze direct naar je eigen mailbox.
Direct afrekenen van het gebruik
Geen noodzaak voor het aanmaken van ingewikkelde gebruikersaccounts en het bijhouden van verbruik, om deze vervolgens maandelijks te factureren. Met de KUARIO MFP Kiosk kan je gebruikers heel eenvoudig direct aan de printer laten betalen voor het verbruik.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Mobile app

De KUARIO mobiele app zorgt voor de registratie & identificatie van gebruikers, het uploaden van printopdrachten, mobiel betalen en een compleet tegoeden beheer van gebruikers.

Cloud printen & afrekenen via één mobiele app

Eenvoudige aanmelding
De KUARIO mobiele app is speciaal ontwikkeld voor eenvoudige registratie van gebruikers, voor veilig documentenbeheer & mobiel betalen. De eenvoudige bediening van de app heeft zich succesvol bewezen voor verschillende typen gebruikers, op diverse locaties en in meerdere landen. De app is beschikbaar voor Android en iOS.
Eenvoudige gebruikersregistratie
Gebruikers registreren zichzelf eenvoudig via de KUARIO mobiele app. Deze app maakt het tevens mogelijk om verschillende gebruikersgroepen te identificeren die toegang kunnen krijgen tot de multifunctionele printers. Daarnaast kunnen aan deze gebruikersgroepen speciale voordelen toegekend worden zoals bepaalde kortingen.
Betalen met de KUARIO mobiele app
KUARIO is de meest handige manier van mobiel betalen aan multifunctionele printers. Gebruikers laden heel eenvoudig zelf hun tegoed op via iDEAL of credit cards. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Met de automatische opwaardeerfunctie in de KUARIO mobiele app zullen jouw gebruikers altijd over genoeg saldo beschikken.
Ideaal voor regelmatig terugkerende klanten
Wanneer je regelmatig terugkerende klanten hebt, dan is KUARIO wellicht de meest aantrekkelijke betaal- & registratieoplossing. Met KUARIO heb je géén arbeidsintensieve gebruikersregistratie meer nodig voor het gebruik van MFP’s in (semi-)publieke ruimtes. De gebruikers maken zelf een account aan. De KUARIO mobiele app biedt je een compleet geïntegreerde betaal- & registratieoplossing.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

DocuPRO

DocuPRO is ons print management systeem voor multifunctionele printers, geïnstalleerd op jouw eigen beveiligde printerserver. Gebruikers kunnen hun documenten beveiligd printen & ophalen bij de dichtstbijzijnde printer.

Printen op kantoor

Inzicht door rapportages
DocuPRO biedt diverse rapportages waarmee inzicht kan worden verkregen op gebruikers, afdeling- of kostenplaatsniveau. Je kan afdrukkosten toewijzen aan gebruiker, afdeling of kostenplaats. Je kan gebruikslimieten instellen, gebruikers eventueel laten betalen en het biedt de mogelijkheid om ‘grootverbruikers’ aan te spreken op hun printgedrag.
Beveiligd afdrukken
Onze print management oplossing beveiligt de documentstroom van jouw organisatie en spaart gegarandeerd het milieu. Gebruikers identificeren zich bij de multifunctionele printer en krijgen daarom alléén de voor hen bestemde printjes.
Afdrukken op de dichtstbijzijnde printer
Printjes kun je afhalen bij elke willekeurige printer binnen het netwerk. Dus ga gewoon naar de printer in de buurt en geef je printopdracht vrij met een RFID tag, studentenpas of schoolpas. Inloggen met een emailadres en wachtwoord kan natuurlijk ook.
Quota of betaald printen
Ons print management systeem biedt de mogelijkheid om quota in te stellen voor afdelingen of individuele medewerkers. DocuPRO is ook uit te breiden met betaaloplossingen. Hiermee kan je gasten tegen betaling gebruik laten maken van de afdrukfaciliteiten.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases MFP

Hier kan je klantcases bekijken waarin we enkele van onze oplossingen beschrijven zoals wij die leveren aan de markt voor multifunctionele printers.
MFP

Toshiba altijd geïnteresseerd in nieuwe oplossingen

“Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe oplossingen. Vooral als het beter, sneller en goedkoper kan.” Rudy Beset, Business Development Manager Software & Solutions bij Toshiba Tec Nederland, stond er daarom zeer voor open om de compatibiliteit van de inepro SCR RFID lezer en Toshiba te testen.

Klantcase lezen
MFP

Resellers van Epson Europe erg enthousiast over de SCR708

Tijdens een bezoek aan zijn Nederlandse collega’s, maakte Joachim Thillman van Epson Europe Zweden voor het eerst kennis met de SCR708 van inepro.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Janno Franssen