Het méést flexibele locker management systeem

KUARIO heeft een flexibel locker management systeem ontwikkeld waarmee verschillende typen kluisjes ontsloten kunnen worden. De KUARIO mobiele app zorgt voor het beheer & betalen van de kluisjes.
PRODUCT

De KUARIO mobiele app

Met de KUARIO mobiele app is het mogelijk om kluisjes op een school, in coworking spaces, sportscholen, zwembaden of bij evenementen te openen en sluiten.

Nooit meer sleutelbeheer

Locker app
Om de kluisjes te openen en te sluiten heeft een gebruiker alleen maar de KUARIO mobiele app nodig. Gebruikers scannen met de KUARIO mobiele app een QR-code op het beeldscherm van de locker, waarmee een toegewezen locker wordt geopend. Gebruikers kunnen ook een RFID kaart koppelen aan de KUARIO mobiele app, zodat hij/zij altijd in de locker kan komen wanneer de smartphone leeg is.  
Andere voordelen
Naast de optie om een locker te openen met de KUARIO mobiele app, biedt deze app nog veel meer voordelen. Het is met de KUARIO mobiele app bijvoorbeeld ook mogelijk om te betalen voor vending machines, koffiemachines, printopdrachten of in de kantine. Ook gastgebruikers kunnen een account aanmaken om te betalen bij alle selfservice apparaten.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases lockers

Bekijk hieronder onze klantcases in de locker markt en kom erachter hoe wij jou kunnen helpen met een locker management systeem.
Algemeen

Hoe Brightspace de gebruiks- vriendelijkheid versterkt met KUARIO

Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes, permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Annemiek Apeldoorn