Vrijheid van printen én je afdrukkosten reguleren

Met DocuPRO heb je toegang tot multifunctionele printers en bied je maximale veiligheid in documentenbeheer.
PRODUCT

DocuPRO

DocuPRO is ons print management systeem voor multifunctionele printers, geïnstalleerd op jouw eigen beveiligde printerserver. Gebruikers kunnen hun documenten beveiligd printen & ophalen bij de dichtstbijzijnde printer.

Printen op kantoor

Je hebt zelf de controle
Met behulp van DocuPRO is het mogelijk om de documentstromen zoals printen, kopiëren en scannen te reguleren, te managen en te beveiligen. Door de uitgebreide rapportages die DocuPRO levert, kun je de documenstromen optimaliseren wat zal leiden tot kostenreductie. Alle acties op de multifunctionele printers kunnen per gebruiker, per afdeling en per apparaat geanalyseerd worden. Je kan tevens quota instellen voor afdelingen of individuele medewerkers. DocuPRO is ook uit te breiden met betaaloplossingen. Hiermee kan je gasten tegen betaling gebruik laten maken van de afdrukfaciliteiten.
Inzicht door rapportages
DocuPRO biedt diverse rapportages waarmee inzicht kan worden verkregen op gebruikers-, afdeling- of kostenplaatsniveau. Je kan afdrukkosten toewijzen aan gebruiker, afdeling of kostenplaats. Je kan gebruikslimieten instellen, gebruikers eventueel laten betalen en het biedt de mogelijkheid om ‘grootverbruikers’ aan te spreken op hun printgedrag.
Volop flexibiliteit
Met de Print&Go functionaliteit maakt het niet meer uit waar je bent om te kunnen printen. Dankzij Print&Go kunnen documenten verstuurd of geüpload worden vanaf elk mobiel apparaat zonder dat er drivers of apps geïnstalleerd hoeven te worden. Het is ook niet noodzakelijk dat er ingelogd wordt op een lokaal netwerk. Na het verzenden van de opdracht kan deze worden afgedrukt op iedere MFP in de organisatie.
Beveiligd afdrukken
Onze print management oplossing beveiligt de documentstroom van jouw organisatie en spaart gegarandeerd het milieu. Gebruikers identificeren zich bij de multifunctionele printer en krijgen daarom alléén de voor hen bestemde printjes.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases kantoren.

Bekijk hieronder onze succesverhalen bij kantoren.
Kantoren

MJ Flood ziet grote kansen voor KUARIO en printen in publieke ruimtes

Door de klant op de eerste plaats te zetten, zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden en te anticiperen op de behoeften van de markt, is MJ Flood nu een toonaangevende nationale en wereldwijde leverancier met 9 kantoren

Klantcase lezen
Algemeen

Hoe Brightspace de gebruiks- vriendelijkheid versterkt met KUARIO

Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes, permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Marcus van der Waal