Duurzame innovaties in het onderwijs

Onze print- & betaaloplossingen bieden onderwijsinstellingen voorzieningen die bijdragen aan een betere wereld. Wij zorgen voor lagere printvolumes, snel afdrukken en creëren kostenbewustzijn bij leerlingen en medewerkers. Wij staan voor duurzaam en verantwoord gebruik van papier en toner.
PRODUCT

KUARIO MFP Kiosk

Met de KUARIO MFP Kiosk kan je betaald printen, scannen & kopiëren. Zonder administratief gedoe met printtegoeden.

Betalen en printen op school

Cloud printing oplossing
Met de KUARIO MFP Kiosk beschikt jouw school over een prijswinnende cloud print, scan & kopieer oplossing. Embedded op de printer en beschikbaar voor HP, Ricoh, EPSON, Xerox en Konica Minolta. Omdat alles in de cloud staat, is er geen dure en bewerkelijke print infrastructuur nodig. KUARIO heeft ook een universele printerdriver beschikbaar voor Windows & Mac. Je kunt printen vanaf mobiele telefoon, laptop & PC.
Printen via telefoon
Wie heeft zijn documenten tegenwoordig niet opgeslagen in de cloud, zoals Office 365, Google Drive, One Drive of Icloud op zijn mobiele telefoon? Met de KUARIO MFP Kiosk kunnen studenten, leerlingen en natuurlijk ook medewerkers rechtstreeks printen vanaf hun mobiele telefoon op de multifunctionele printer.
Restitutie van printtegoeden
Komt de schoolcarrière ten einde dan is het terugbetalen van het resterende printtegoed niet langer de verantwoordelijkheid van de school. De student, scholier of medewerker regelt zelf de teruggave met KUARIO.
Simpele navigatie
Niet langer een ingewikkeld vol scherm met allemaal opties, maar een simpele menustructuur. Het gebruikerspaneel is super gebruiksvriendelijk. Het wordt reeds probleemloos gebruikt door scholieren van diverse leeftijden, op meerdere onderwijslocaties, in meerdere landen. Op het display verschijnen drie robuuste, duidelijke buttons: print, scan of kopieer. Je kunt printen vanaf mobiele telefoon, laptop & PC.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Gateway

Ontzorg de IT afdeling, mediatheek, conciërges en de schooladministratie door betaal- en printtegoed te verhuizen naar de cloud.

Betaaltegoeden op school

Opwaarderen & restitutie van tegoeden
KUARIO ontzorgt organisaties in het onderwijs en regelt alles rondom het opwaarderen en de restitutie van gebruikerstegoeden. Opwaarderen kan met iDEAL, credit cards of Paypal, eenvoudig via de KUARIO mobiele app of onze online portal. Naast eenmalig opwaarderen kunnen de studenten ook ‘automatisch opwaarderen’. Hiermee kan de student altijd betalen. Eindigt de schoolcarrière, dan zorgt KUARIO voor de restitutie. Hier komt geen mediathecaris, conciërge of schooladministratie meer aan ten pas.
Compatible met bekende print management oplossingen
Heeft jouw organisatie al een print management oplossing? De KUARIO Gateway is geschikt voor Papercut, SafeQ, Streamline, Uniflow en IBOS. Vaak krijgen leerlingen in het voortgezet onderwijs een jaarlijks ‘gratis’ printtegoed. Als dit op is, kunnen ze gemakkelijk met KUARIO opwaarderen. Vele onderwijsinstellingen zijn reeds succesvol overgestapt op KUARIO.
Gemakkelijk opwaarderen van betaal- en printtegoeden
Leerlingen (of hun ouders) kunnen hun tegoeden heel eenvoudig 24/7 opwaarderen via de KUARIO app of onze webportal. Opwaarderen kan met iDEAL, credit cards of Paypal. Naast eenmalig opwaarderen kunnen de studenten ook ‘automatisch opwaarderen’. Hiermee is er altijd voldoende saldo beschikbaar.
Meer dan alleen printtegoed
Het KUARIO tegoed kan voor meer dan alleen printen worden gebruikt. Op diverse scholen betalen studenten met KUARIO bij vending machines, printers, in de kantine of betalen hun uitleenboetes in de mediatheek. Nagenoeg alle betalingen binnen een onderwijsinstelling kunnen worden afgehandeld via KUARIO.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Slim PDQ

De KUARIO SLIM PDQ tovert een mobiel of tablet eenvoudig om in een kassa. Houd je kosten laag en accepteer betalingen met je mobiel.

De betaalbare kassa via een app op je mobiel

Betaalbare oplossing
In het onderwijs heb je regelmatig terugkerende klanten. En wanneer je geen ingewikkelde kassa of dure pin apparatuur nodig hebt, dan is de KUARIO SLIM PDQ écht iets voor jou. Je hebt alleen een Android telefoon of tablet nodig, download de app en meld je aan. Je kan het abonnement eventueel per maand pauzeren. Dus wanneer de school een tijd gesloten is dan zet je ‘m toch gewoon op pauze, via jouw online dashboard.
Eenvoudige app
De KUARIO SLIM PDQ is een super eenvoudige app die je kan gebruiken op een mobiele telefoon of tablet. Uitermate geschikt voor het afrekenen van boetes in de mediatheek of bijvoorbeeld voor de verkoop van koeken en koffie in de kantine. Betalen gebeurt door het scannen van een QR-code.
Online dashboard
Als gebruiker van de KUARIO SLIM PDQ heb je toegang tot een online dashboard voor het realtime inzien van alle gemaakte transacties & betalingen. Je kan tevens diverse rapportages genereren. Maak het jezelf gemakkelijk met onze KUARIO SLIM PDQ app.
Ideaal voor terugkerende vaste klanten
In het onderwijs heb je regelmatig terugkerende klanten en dan is KUARIO wellicht de meest aantrekkelijke betaaloplossing. Met KUARIO heb je geen dure pin apparatuur meer nodig en kan je muntgeld eenvoudig vervangen. De studenten maken zelf een account aan. KUARIO is een totaaloplossing voor het betalen bij alle typen zelfbedieningsapparaten zoals printers, vending- & koffiemachines maar dus ook voor het afrekenen van boetes in de mediatheek of snoep, snacks & drank in de kantine.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Link Terminal

Koppel de schoolpas en bekijk je KUARIO saldo

Kaartkoppel- en saldo scherm

Koppel de schoolpas of studentenpas
Er zijn scholen die het gebruik van mobiele telefoons op scholen willen beperken. Met de KUARIO Link Terminal kunnen medewerkers, leerlingen en studenten zelf hun schoolpas koppelen aan een KUARIO-account. Hierdoor kunnen zij met hun schoolpas betalen bij verschillende selfservice machines zoals multifunctionele printers, vending- & koffiemachines, kassa’s in de kantine of aan overige verkoopautomaten. Superhandig als jouw mobiele telefoon in je kluisje ligt.
Controleer je saldo
Wanneer je als KUARIO gebruiker wilt weten hoeveel saldo je nog hebt, met de KUARIO Link Terminal zie je het saldo verschijnen als je de schoolpas er tegenaan houdt. Daarnaast is het ook mogelijk om het saldo te controleren in de KUARIO mobiele app.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

DocuPRO

Maximale controle, inzicht & betaald afdrukken binnen onderwijsinstellingen.

Lokale print management oplossing

Kostenbewustzijn & inzicht in het printgedrag
Met DocuPRO heb je op detailniveau inzicht in het printgedrag van medewerkers, studenten en leerlingen, per afdeling en per kostenplaats. Zo kan je niet alleen de ‘grootverbruikers’ opsporen die veel printen. Je kan ook eenvoudig quota instellen voor degenen die gratis printen. En natuurlijk kan je onze print management oplossing koppelen aan alle inepro betaalsystemen.
Beveiligd afdrukken en privacy van gebruikers
Wil je als docent zeker weten dat de tentamens niet in verkeerde handen vallen? Juist daarom beschikt DocuPRO over beveiligd vrijgeven. Na identificatie van een gebruiker worden alleen de printopdrachten vrijgegeven bij de printer die jij hebt geselecteerd. Hiermee voorkom je niet alleen dat te snel verstuurde opdrachten niet uitgeprint worden en je weet bovendien zeker dat opdrachten die niet bestemd zijn voor anderenmans ogen alleen door jou kunnen worden afgehaald.
BYOD: printen via telefoon of eigen laptop
Wie beschikt er niet over een eigen laptop, Chromebook of smartphone en wil daarvandaan makkelijk kunnen printen? Met de Print&Go functionaliteit, stuur of upload je documenten vanaf elk eigen apparaat. De documenten print je op school vanaf elke willekeurige printer. Je hoeft geen driver te installeren of op school in te loggen. Dus thuis opdracht geven en op school de print afhalen.
Embedded versie voor Ricoh, Konica Minolta en Xerox
Handmatig op display of via een kaartlezer identificeren bij een MFP, daarvoor is de DocuPRO embedded versie ontwikkeld. Dit vergroot het gebruiksgemak verder. De client kan aangemeld worden op de all-in one printers van merken als Konica Minolta, Xerox en Ricoh.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

Locker management systeem

Met de KUARIO mobiele app is het mogelijk om de kluisjes op school, in coworking spaces, sportscholen, zwembaden of bij evenementen te openen en sluiten.

Nooit meer sleutelbeheer

Locker app
Om kluisjes te openen en te sluiten heeft een gebruiker alleen maar de KUARIO mobiele app nodig. Gebruikers scannen met de KUARIO mobiele app de QR-code op het beeldscherm van de locker, waardoor een toegewezen locker wordt geopend. Gebruikers kunnen ook een RFID kaart koppelen aan de KUARIO mobiele app, zodat hij/zij altijd in de locker kunnen komen wanneer de smartphone leeg is.  
Andere voordelen
Naast de optie om een locker te openen met de KUARIO mobiele app, biedt deze app nog veel meer voordelen. Het is met de KUARIO mobiele app bijvoorbeeld ook mogelijk om te betalen voor vending machines, koffiemachines, printopdrachten of in de kantine. Ook gastgebruikers kunnen een account aanmaken om te betalen voor alle selfservice apparaten.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases educatie

Bekijk hier enkele klantcases met beschrijvingen van oplossingen zoals wij die binnen het onderwijs hebben verzorgd.
Educatie

Studenten van Shenzhou Open University printen met KUARIO

Dat je niet altijd een hele grote universiteit hoeft te zijn om KUARIO te gebruiken, dat bewijst deze klant, Shenzhou Open University.

Klantcase lezen
Educatie

Spider RFID-lezer perfecte match voor Ricoh’s print management software RUG

Ricoh Nederland heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen honderden Multi Functionele Printers (MFP’s) voorzien van een inepro RFID-lezer.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Annemiek Apeldoorn