Printen, kopiëren, scannen & betalen in bibliotheken

Wij ontzorgen bibliotheken met onze KUARIO MFP Kiosk applicatie voor selfservice printen, kopiëren en scannen. Tevens bieden wij verschillende handige & voordelige betaaloplossingen.
PRODUCT

KUARIO MFP Kiosk

Printen, kopiëren en scannen vanaf elk type apparaat & direct afrekenen is een veel gehoorde wens vanuit bibliotheken. De KUARIO MFP Kiosk is onze oplossing hiervoor.

Winnaar van de Internationale Innovatie Award

Printen vanaf je PC of mobiele telefoon
Met de KUARIO MFP Kiosk tover je een standaard printer om in een volwaardig selfservice apparaat. Je kunt nu al jouw documenten, die beschikbaar zijn in de cloud, direct printen vanaf je mobiele telefoon, laptop of PC zonder ingewikkeld registratieproces. Met de KUARIO mobiele app kan je documenten alvast van te voren in een wachtrij zetten en later ophalen bij beschikbare KUARIO printers.
Scannen naar je cloudopslag
Scannen is het nieuwe kopiëren. Met de KUARIO MFP Kiosk kan je heel eenvoudig al jouw documenten digitaliseren en opslaan in de cloud. Scan de documenten, geef aan waar je ze in de cloud wilt opslaan of stuur ze direct naar je eigen mailbox.
Direct afrekenen van het gebruik
Geen noodzaak voor het aanmaken van ingewikkelde gebruikersaccounts en het bijhouden van verbruik, om deze vervolgens apart af te rekenen. Met de KUARIO MFP Kiosk kan je gebruikers heel eenvoudig direct op de printer laten betalen voor het verbruik. Betalen kan via de mobiele telefoon, met muntgeld of bank-/creditkaarten.
Ideaal voor terugkerende vaste klanten
Wanneer je regelmatig terugkerende klanten hebt is KUARIO wellicht de meest aantrekkelijke betaaloplossing. Met KUARIO heb je geen arbeidsintensieve gebruikersregistratie meer nodig. De gebruikers maken zelf een account aan. KUARIO is een totaaloplossing voor betalen op alle typen zelfbedieningsapparaten zoals printers, vending- & koffiemachines.
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Pay Box

Met de KUARIO Pay Box kan je met contant geld of betaalkaarten afrekenen bij printers.

Afrekenen bij printers

Verschillende betaalopties aanbieden
Je wilt de selfservice ervaring bij een multifunctionele printer in supermarkten en winkels zo klantvriendelijk mogelijk maken en bezoekers de optie bieden om op hun eigen gewenste manier te laten betalen. Met de Pay Boxen van KUARIO kan je verschillende betaalmethoden aanbieden, die aansluiten op de wensen en voorkeuren van jouw gebruikers.
Betalen voor printen met contant geld
Er zijn nog altijd winkelbezoekers die kleine transacties bij een printer het liefst met muntgeld afrekenen. De KUARIO Pay Boxen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat je naast mobiel betalen ook kan betalen met contant geld.
Contactloos betalen voor printen, kopiëren & scannen
Met de KUARIO Pay Box Cards kunnen jouw bezoekers contactloos betalen voor printen, kopiëren & scannen middels alle gangbare (internationale) betaalpassen en creditcards. Wil je naast mobiel of contactloos betalen óók de optie met muntgeld aanbieden, dan is de KUARIO Coins & Cards echt iets voor jou. Deze biedt zowel betalen met muntgeld als ook betalen met bank-/creditkaarten.
Hoogwaardige en veilige betaalautomaat
Wanneer je een Multifunctionele Printer als selfservice apparaat beschikbaar stelt aan bezoekers, wil je dat de betaalautomaat veilig is en dat je er verder geen omkijken naar hebt. Onze plug & play KUARIO Pay Boxen zijn uitgerust met PCI-gelicentieerde betaalterminals. Deze zijn behalve onderhouds- en gebruiksvriendelijk, ook heel duurzaam & veilig!
Naar productpaginanaar producten
PRODUCT

KUARIO Slim PDQ

De KUARIO SLIM PDQ tovert een mobiel of tablet eenvoudig om in een kassa. Houd je kosten laag en accepteer betalingen met je mobiel.

De betaalbare kassa via een app op je mobiel

Betaalbare oplossing
Wanneer er regelmatig terugkerende klanten betalen bij jouw bedrijf/winkel en geen ingewikkelde kassa of dure pin apparatuur nodig hebt, dan is de KUARIO SLIM PDQ écht iets voor jou. Je hebt alleen een Android telefoon of tablet nodig, download de app en meldt je aan. Je kan het abonnement eventueel per maand pauzeren. Dus wanneer de bibliotheek een tijd gesloten is dan zet je ‘m gewoon op pauze via jouw online dashboard.
Eenvoudige app
De KUARIO SLIM PDQ is een super eenvoudige app die je kan gebruiken op een mobiele telefoon of tablet. Uitermate geschikt voor het afrekenen van boetes voor te laat inleveren of voor de verkoop van andere eenvoudig af te rekenen producten. Betalen gebeurt door het scannen van een QR-code.
Online dashboard
Als gebruiker van de KUARIO SLIM PDQ heb je toegang tot een online dashboard voor het realtime inzien van alle gemaakte transacties & betalingen. Je kan tevens diverse rapportages genereren. Maak het jezelf gemakkelijk met onze KUARIO SLIM PDQ app.
Ideaal voor terugkerende vaste klanten
Wanneer je veel regelmatig terugkerende klanten hebt, dan is KUARIO wellicht de meest aantrekkelijke betaaloplossing. Met KUARIO heb je geen arbeidsintensieve gebruikersregistratie meer nodig. De gebruikers maken zelf een account. KUARIO is een totaaloplossing voor betalen op alle typen zelfbedieningsapparaten zoals printers, vending- & koffiemachines.
Naar productpaginanaar producten

Klantcases bibliotheken

Lees in onze klantcases hoe de complete KUARIO oplossing voor betaald, beveiligd en mobiel printen, kopiëren & scannen in de praktijk wordt toegepast.
Bibliotheken

KUARIO bracht de focus terug in het werk van de bibliothecaris

Begin dit jaar werd de KUARIO-printoplossing bij de stadsbibliotek Solna geïnstalleerd.

Klantcase lezen
Algemeen

Hoe Brightspace de gebruiks- vriendelijkheid versterkt met KUARIO

Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes, permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Edwin Kooijman