Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.
MFP

Toshiba altijd geïnteresseerd in nieuwe oplossingen

“Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe oplossingen. Vooral als het beter, sneller en goedkoper kan.” Rudy Beset, Business Development Manager Software & Solutions bij Toshiba Tec Nederland, stond er daarom zeer voor open om de compatibiliteit van de inepro SCR RFID lezer en Toshiba te testen.

“Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe oplossingen. Vooral als het beter, sneller en goedkoper kan.” Rudy Beset, Business Development Manager Software & Solutions bij Toshiba Tec Nederland, stond er daarom zeer voor open om de compatibiliteit van de inepro SCR RFID lezer en Toshiba te testen.

Alle technologieën

“Wij hadden keuze uit diverse RFID-lezers, waarmee per lezer meerdere kaarttechnologieën uitgelezen kunnen worden. De SCR708 van inepro ondersteunt echter zowel 125 kHz als ook 13.56 MHz technologieën en ook de prijs bleek in lijn te zijn met de andere lezers. Een samenwerking tussen Toshiba Tec Nederland en inepro is daarom erg interessant”, aldus Rudy Beset.

Om de SCR RFID lezer te laten communiceren met de software van Toshiba, diende er enkele aanpassingen te worden doorgevoerd. Door snel schakelen en wederzijdse kennisoverdracht sluit de usb connected inepro lezer nu naadloos aan op de oplossingen van Toshiba wereldwijd.

Snelle levertijden

Omdat inepro haar oplossingen zelf ontwikkelt, produceert en distribueert vanuit het hoofdkantoor in Nederland kunnen de RFID-lezers binnen enkele dagen in huis zijn. “Mede door de snelle levertijd en de andere voordelen, hebben wij inmiddels 7 stuks SCR708 lezers geïmplementeerd bij een Nederlandse onderwijsinstelling”, aldus Rudy Beset. De onderwijsinstelling was op zoek naar een oplossing met een encrypted sector. Dat wil zeggen dat alleen met de juiste sleutelkaarten kunnen worden uitgelezen, waardoor de veiligheid aanzienlijk verhoogd wordt.

Met de inbouw van de inepro SCR-lezers, die hier uitstekend geschikt voor zijn, kunnen gebruikers zich nu authentiseren bij de Toshiba Multi Functionele Printers. Door het printen te beveiligen worden documenten nu pas na identificatie afgedrukt en zullen deze nooit in de verkeerde handen terechtkomen.

“Tijdens de implementatie hebben wij beroep kunnen doen op de supportafdeling van inepro, die snel en adequaat reageerde op onze vragen”, zegt Rudy Beset.

Het project is inmiddels zeer naar tevredenheid van de eindklant afgerond. Om de encrypted sector te kunnen uitlezen volgens de wensen van de klant hebben inepro en Toshiba een speciale kaartlezer-configuratie gemaakt. De inepro configuratietool stelde Toshiba in staat om hier zelf mee aan de slag te gaan. inepro heeft er vervolgens voor gezorgd dat de lezers vanuit de fabriek direct de juiste configuratie hadden waardoor de lezers plug-and-play waren.

Een ander succesverhaal:

Algemeen

Ricoh werkt samen met inepro aan de toekomst van Smart Lockers

Betreed een wereld van innovatie nu inepro en Ricoh Europe hun krachten bundelen om traditionele kluisjes te transformeren naar Smart Lockers.

Klantcase lezen
Spreek een expert

Janno Franssen