Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.
Retail

SPAR City Amsterdam Sciencepark biedt printen in de buurt

Sinds 2014, kun je bij de SPAR bij Station Science Park te Amsterdam terecht voor verse koffie, net gebakken brood, een maaltijdsalade of voor je dagelijkse boodschappen.

Sinds 2014, kun je bij de SPAR bij Station Science Park te Amsterdam terecht voor verse koffie, net gebakken brood, een maaltijdsalade of voor je dagelijkse boodschappen. Naast een compleet op de wensen van de klanten afgestemd assortiment, biedt de SPAR ook extra services zodat optimaal gemak wordt geboden. Naast o.a. een gebak- en lunchservice is er in de supermarkt ook een Multi Functionele Printer (MFP) beschikbaar. De SPAR is geopend van 8.00 – 22.00 uur en zo kunnen klanten dus altijd in de buurt printen, kopiëren of scannen. Ook buiten de reguliere openingstijden van bijvoorbeeld copyshops.

Proef met printen in onze supermarkt

“In samenwerking met inepro dealer Smartspaces zijn wij enkele maanden geleden begonnen met een proef met een Multifunctionele Printer (MFP). Hiermee wilden wij uitzoeken of een eigen MFP in de supermarkt toegevoegde waarde biedt voor onze klanten en natuurlijk voor de SPAR”, aldus Vincent Leighton, eigenaar van Leighton Supermarkten. “Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit mensen die werken bij bedrijven in de buurt en studenten. Door de uitbraak van het corona-virus kwam de test in een stroomversnelling terecht. Toen zagen wij een toename in het printen en kopiëren op onze locatie, omdat veel mensen vanuit huis gingen werken en copy shops gesloten waren.”

Moeiteloos betalen met de KUARIO-app

Voor het printen, kopiëren en scannen kun je contactloos betalen met de KUARIO-app. “Het installeren en het gebruik van de app gaat onze klanten moeiteloos af. Ook hangt er boven het apparaat een gebruiksinstructie. Wij hoeven alleen incidenteel bij kleine storingen bij te springen. Het is dus allemaal erg gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. Ook het installeren was zo gebeurd, het apparaat werd neergezet, aangesloten en het werkt. Mocht het apparaat onverhoopt een storing hebben, dan kan ik altijd bellen en word ik direct geholpen”, aldus Vincent Leighton.

Inzicht in transacties

“Tot nu toe zijn de ervaringen met de MFP en het gebruik van de KUARIO-app in mijn supermarkt erg positief. Ik ben voornemens om op korte termijn ook de KUARIO manager te gaan gebruiken voor meer inzicht in het verbruik en transacties”, zegt Vincent Leighton.

Een ander succesverhaal:

Educatie

Spider RFID-lezer perfecte match voor Ricoh’s print management software RUG

Ricoh Nederland heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen honderden Multi Functionele Printers (MFP’s) voorzien van een inepro RFID-lezer.

Klantcase lezen
inepro Spider RFID-lezers bij Rijksuniversiteit Groningen
Spreek een expert

Joost Wijma