Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.
MFP

Resellers van Epson Europe erg enthousiast over de SCR708

Tijdens een bezoek aan zijn Nederlandse collega’s, maakte Joachim Thillman van Epson Europe Zweden voor het eerst kennis met de SCR708 van inepro.

Tijdens een bezoek aan zijn Nederlandse collega’s, maakte Joachim Thillman van Epson Europe Zweden voor het eerst kennis met de SCR708 van inepro.

“Het eerste wat mij opviel aan de RFID lezer was het design. Het ontwerp en de kleuren sluiten naadloos aan op onze Multi Functionele Printers. Door de bijpassende bracket en geleiders lijkt de lezer ‘in zijn geheel op te gaan’ in de Epson MFP. De perfecte match!”, aldus Thillman.

Eén geheel

Volgens de Pre-Sales Technical Specialist is het netjes kunnen wegwerken van de kabels een pluspunt. “Wij verkopen grote Multi Functionele Printers maar ook kleinere printers. Het is dan ontzettend fijn dat alles professioneel gemonteerd en weggewerkt kan worden, zodat het een mooi en strak geheel is”.

De SCR RFID lezer hangt inmiddels bij Joachim Thillman in de Zweedse showroom. “Resellers die bij ons langskomen zijn erg enthousiast. Niet alleen vanwege het design maar ook omdat inepro’s lezer alle technologieën ondersteunt.”

“Door de exclusieve samenwerking tussen onze lokale servicepartner Reachtech en inepro is de distributie van de RFID lezers goed verzorgd. Het voordeel hiervan is dat de SCR708 uit voorraad leverbaar is en het product binnen een paar dagen bij onze klant ‘in huis’ kan zijn. Daarnaast kan Reachtech ook de service van de RFID lezers doen”, aldus Thillman.

Zelf configureren

Inmiddels zijn de eerste SCR708 lezers bij eindklanten in Zweden ingezet om het printen, kopiëren en scannen te beveiligen. “De lezers zijn geconfigureerd en dus echt plug-andplay. Daarnaast hebben wij een trainingssessie gehad van inepro. Mocht de klant een hele specifieke wens hebben, dan weten wij dat de configuratie eenvoudig door onszelf aan te passen is.”, aldus Joachim Thillman.

Een ander succesverhaal:

Educatie

Spider RFID-lezer perfecte match voor Ricoh’s print management software RUG

Ricoh Nederland heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen honderden Multi Functionele Printers (MFP’s) voorzien van een inepro RFID-lezer.

Klantcase lezen
inepro Spider RFID-lezers bij Rijksuniversiteit Groningen
Spreek een expert

Janno Franssen