Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.
Retail

Office Plaza biedt cloud printen en eenvoudige betaalmethoden

Kernwaarden als kwaliteit, snelheid, service en klantgerichtheid zorgen ervoor dat Office Plaza zich op de markt kan blijven onderscheiden.

Office Plaza is een kantoorvakhandel en copyshop in Purmerend. In de repro- en copyshop kunnen klanten terecht voor al hun print- en kopieerwerk.

Kernwaarden als kwaliteit, snelheid, service en klantgerichtheid zorgen ervoor dat Office Plaza zich op de markt kan blijven onderscheiden. Om aan deze hoogwaardige eisen te kunnen blijven voldoen was Milko Sajet enige tijd geleden op zoek naar een nieuwe documentoplossing en een betaalsysteem.

Gebruiksvriendelijker betalen

Bij Office Plaza betaalden klanten aan de kassa voor het aantal printjes. De medewerkers van Office Plaza bedienden de Multi Functionele Printers en op basis van een teller werden de printjes of kopietjes van de klanten afgerekend. Milko Sajet wilde dit proces gebruiksvriendelijker maken en tegemoet komen aan de steeds groeiende vraag naar mobiel printen.

Nieuw betaalsysteem en samenwerking met Sharp

Omdat Sharp betrouwbare prestaties biedt bij hoge volumes en voldoet aan zijn kwaliteitseisen besloot Milko Sajet een nieuwe samenwerking aan te gaan met dit bedrijf. Door Sharp’s en inepro’s oplossingen te integreren kan Office Plaza nu Print & Go aanbieden, waarmee klanten vanuit de Cloud kunnen printen.

Mobiel printen

De klant haalt het document op via de Cloud en betaalt vervolgens direct bij de Multi Functionele printer. Zo kan er met contant geld betaald worden bij de inepro Paymatic Coin & Card, via de lezer op de zuil met een kaart waar een tegoed op staat of via een abonnement. De oplossing werkt goed volgens Milko Sajet. Het mobiel printen en de betaalwijzen spreken voor zich. De klanten die iets meer moeite hebben met de veranderingen, wordt Print & Go persoonlijk uitgelegd.

De installatie van de oplossing van Sharp en inepro verliep snel. Binnen een paar uur was de boel omgezet. Naast de hoogwaardige kwaliteit vindt Milko Sajet het belangrijk dat het aantal printjes, kopieën en scans nu nauwkeurig kan worden geregistreerd en dat zijn klanten gebruiksgemak en snelheid wordt geboden.

Een ander succesverhaal:

Educatie

Spider RFID-lezer perfecte match voor Ricoh’s print management software RUG

Ricoh Nederland heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen honderden Multi Functionele Printers (MFP’s) voorzien van een inepro RFID-lezer.

Klantcase lezen
inepro Spider RFID-lezers bij Rijksuniversiteit Groningen
Spreek een expert

Edwin Kooijman