Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.
Kantoren

MJ Flood ziet grote kansen voor KUARIO en printen in publieke ruimtes

Door de klant op de eerste plaats te zetten, zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden en te anticiperen op de behoeften van de markt, is MJ Flood nu een toonaangevende nationale en wereldwijde leverancier met 9 kantoren

Sinds de oprichting in 1935 heeft het Ierse bedrijf MJ Flood zich kunnen positioneren als de grootste inheemse leverancier van kopieerapparaten, digitale technologie, kantoormeubilair en interieurs voor de moderne kantooromgeving.

Door de klant op de eerste plaats te zetten, zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden en te anticiperen op de behoeften van de markt, is MJ Flood nu een toonaangevende nationale en wereldwijde leverancier met 9 kantoren in Dublin (HQ), Athlone, Belfast, Cork, Galway, Limerick, Sligo, Wexford en Waterford. De Printing & Imaging-divisie van MJ Flood heeft 115 mensen in dienst met de hoogste accreditaties in de branche.

MJ Flood is de exclusieve distributeur voor Konica Minolta in Ierland en biedt hoogwaardige printbeheeroplossingen en technische expertise voor de Ierse markt en daarbuiten.

Groeiende vraag naar cloud-gehoste printoplossingen

Door de markt nauwlettend te volgen, werd het al snel duidelijk voor James Kavanagh, hoofd van Managed Print Services dat de vraag naar een publieke cloud printoplossing snel groeide. Toen hij via zijn partner Konica Minolta kennis maakte met het KUARIO betaal en apparaat management platform wist hij dat deze publieke cloud-printoplossing een geweldige aanvulling zou zijn op het portfolio van MJ Flood.

Eerste installatie bij studentenhuisvesting

James Kavanagh ziet veel mogelijkheden voor publiek printen via KUARIO op locaties met veel bezoekers, zoals: supermarkten, bibliotheken, hogescholen en meer. Hij is ook van mening dat de oplossing extra traffic en dus extra inkomsten kan genereren. De eerste KUARIO-installatie van MJ Flood is volgens hem een ​​perfect voorbeeld van zo’n omgeving: een studentenhuisvesting met 240 studenten.

Voorheen kreeg de receptie van het studentenhuisvestingblok te maken met de constante vraag van bewoners of ze ter plaatse mochten printen & kopiëren. Om de werkdruk bij de receptie te verlagen en een gebruiksvriendelijke printoplossing te bieden, kozen de managers voor een Konica Minolta Multi Functionele Printer (MFP) met daarbij  de KUARIO-oplossing. Studenten kunnen nu printen, kopiëren, scannen en betalen met de KUARIO-app zonder tussenkomst van personeel.

Naast het gemak van een zelfservice MFP in het gebouw, betalen studenten minder voor de printdiensten dan wanneer ze ergens anders heen zouden gaan.

Vooruitdenken met mobiele betalingen via KUARIO

"Naast hoogwaardig printen, kopiëren en scannen op de MFP's van Konica Minolta, kunnen we nu ook toekomstbestendige betalingen aanbieden via de gemakkelijke, veilige en slimme KUARIO-app. Andere betaalmethoden, zoals munten of kaarten, zullen binnenkort verouderd raken. Zeker nu bijna iedereen toegang heeft tot een mobiele telefoon.
“Voor operators biedt het KUARIO-dashboard alle functies en informatie die ze nodig hebben om hun MFP's en transacties efficiënt te beheren”, zegt James Kavanagh.

Snelle en efficiënte ondersteuning

We werden goed ondersteund tijdens de allereerste installatie van KUARIO in onze eigen showroom. Naast een training van onze technici kregen we ook support op afstand tijdens de installatie zelf. Dit persoonlijke contact leidde tot een optimalisatie van de technische handleiding zodat deze op een meer logische manier aansluit bij het installatieproces op de specifieke Konica Minolta machines.

“Nu KUARIO aan ons portfolio is toegevoegd, kunnen we nog een geweldige oplossing voor de printmarkt bieden. Door de vele mogelijkheden om verschillende apparaten op één locatie zoals vending automaten, kluisjes, kassa's, etc. te koppelen aan het betaal- en beheerplatform, gaan we zeker onderzoeken of wij onze dienstverlening in de toekomst uit kunnen breiden”, aldus James Kavanagh.

Een ander succesverhaal:

Educatie

Spider RFID-lezer perfecte match voor Ricoh’s print management software RUG

Ricoh Nederland heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen honderden Multi Functionele Printers (MFP’s) voorzien van een inepro RFID-lezer.

Klantcase lezen
inepro Spider RFID-lezers bij Rijksuniversiteit Groningen
Spreek een expert

Edwin Kooijman