Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.
Educatie

Koning Willem I College ontlast van financieel risico

"Welkom in het land van Koning Willem I College" valt te lezen op de website van de gelijknamige school. Dat het een speciale school is, anders dan anderen, springt gelijk in het oog. De onderwijsinstelling omschrijft zichzelf als een land zonder grenzen met onbegrensde mogelijkheden.

“Welkom in het land van Koning Willem I College” valt te lezen op de website van de gelijknamige school. Dat het een speciale school is, anders dan andere, springt gelijk in het oog. De onderwijsinstelling omschrijft zichzelf als een land zonder grenzen met onbegrensde mogelijkheden.

Vernieuwen en ontzorgen

Wellicht is het dan ook niet geheel toevallig dat het Koning Willem I College één van de eerste scholen is geweest, die heeft gekozen voor de totaaloplossing van PCI Nederland. En daar was het betaal- en managementplatform van KUARIO onderdeel van.

Het Koning Willem I College wil continu vernieuwen, maar doet dit wel heel overwogen. Voorafgaand aan de implementatie werd er een Europese aanbesteding uitgeschreven voor multifunctionele printers die zijn te koppelen met Papercut software. Dit was inclusief volledige ontzorging door een nieuw te leveren betaaloplossing die tevens gekoppeld kon worden aan Papercut.

KUARIO draait nu op alle printers en kopieerapparaten voor de studenten. De print- en kopieerfaciliteiten voor de docenten worden gratis aangeboden in een aparte ruimte en hiervoor was implementatie van KUARIO niet nodig.

“Het betaalplatform voelt goed voor ons. Wij zijn namelijk geen bank en willen zo min mogelijk zorgdragen voor deze verantwoordelijkheid. Wij hebben nu geen enkele belasting meer m.b.t. tot het boekhouden van opwaarderen, betalingen en restituties van studenten, KUARIO verzorgt dit volledig en betaalt om de week uit op onze bankrekening.
Zo worden wij geheel ontlast van financieel risico aangezien de tegoeden van studenten niet meer onder de verantwoording van de school vallen, maar voor KUARIO zelf”, aldus Raimond Peters, Incident Manager bij het Koning Willem I College.


De studenten hebben geen kosten voor het gebruik van de toepassing. Eisen voor de nieuwe betaaloplossing volgens de aanbesteding waren:

  • Opdrachtnemer is verantwoordelijk en staat garant voor alle gelden en neemt facturatie voor zijn rekening.
  • Bij einde studie of het vervroegd stopzetten van de studie moet het resterende tegoed retour betaald worden aan de student, dit zonder tussenkomst van Koning Willem I College.
  • Opdrachtnemer draagt zorg voor de realisatie van koppelingen voor de uitwisseling van gegevens.
  • Er worden alleen gegevens uitgewisseld die doelmatig en noodzakelijk zijn om betalingen mogelijk te maken.

inepro is officieel distributeur van KUARIO. Dit betaal- en managementplatform verbindt machines in de cloud, of het nu gaat om een wasmachine, droger, slagboom, printer, koffiemachine of een verkoopautomaat. Deze apparaten worden vervolgens aangesloten op de betaalmethoden van KUARIO, zodat gebruikers overal gemakkelijk kunnen betalen via één mobiele app, zonder extra werk voor u. Met KUARIO heeft u weer tijd voor andere, echt belangrijke zaken!

Een ander succesverhaal:

Educatie

Spider RFID-lezer perfecte match voor Ricoh’s print management software RUG

Ricoh Nederland heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen honderden Multi Functionele Printers (MFP’s) voorzien van een inepro RFID-lezer.

Klantcase lezen
inepro Spider RFID-lezers bij Rijksuniversiteit Groningen
Spreek een expert

Annemiek Apeldoorn