Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.
Algemeen

Hoe Brightspace de gebruiks- vriendelijkheid versterkt met KUARIO

Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes, permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes en permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Daarnaast kunnen de members van Brightspace gebruik maken van de bistro, wifi, printdiensten, koffiemachines, compleet ingerichte vergaderruimtes en meer.

“Om tegemoet te komen aan de wens van onze members om alles met 1 app te kunnen doen, hebben wij KUARIO benaderd voor een oplossing. Dit betaal- en management-platform maakt het mogelijk om alle zelfservice apparaten centraal in de Cloud te beheren en met de mobiele app van KUARIO kan snel en eenvoudig afgerekend worden bij de onbemande kiosken", aldus de Community Developer van Brightspace.

Uitdaging

Tot voor kort werden de facilitaire diensten binnen Brightspace elk op een eigen, verschillende manier aangeboden. Zo kon de koffie uit het apparaat betaald worden met contant geld. Toegang tot het gebouw werd verkregen met een pas en alvorens documenten uitgeprint konden worden, diende er eerst een inlogcode in te worden gevoerd.

Oplossing

Om het gebruiksgemak en de gastvrijheid te verhogen, werd gezocht naar een efficiënte oplossing. “Het betaal- en managementplatform KUARIO maakt het mogelijk om alle betaalde services binnen Brightspace via 1 app te laten verlopen. Dit draagt ontzettend bij aan de gebruiksvriendelijkheid en gastvrijheid binnen Brightspace. Zo kunnen onze members nu gemakkelijk afrekenen of ergens toegang toe krijgen via een QR-code. Ook de gebruikersinterface is visueel erg aantrekkelijk, wat de app heel handig in gebruik maakt voor een ieder soort type huurder”, aldus Brightspace.

Binnen Brightspace worden verschillende afspraken gemaakt met members over af te nemen diensten en de daarbij horende kosten. Het platform KUARIO maakt het mogelijk om prijsdifferentiaties op te nemen voor alle services zoals print, koffie of toegang.

inepro is officieel distributeur van het KUARIO management- en betaalplatform.

Een ander succesverhaal:

Educatie

Spider RFID-lezer perfecte match voor Ricoh’s print management software RUG

Ricoh Nederland heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen honderden Multi Functionele Printers (MFP’s) voorzien van een inepro RFID-lezer.

Klantcase lezen
inepro Spider RFID-lezers bij Rijksuniversiteit Groningen
Spreek een expert

Joost Wijma