Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.
Coworking

EA Copy - Nieuwe distributeur voor KUARIO in Zweden

Met trots kondigen we aan dat EA Copy onze nieuwe KUARIO-distributeur in Zweden is.

Met trots kondigen we aan dat EA Copy onze nieuwe KUARIO-distributeur in Zweden is. EA Copy zal het volledige assortiment KUARIO-producten distribueren, zoals de unieke KUARIO MFP Kiosk die een naadloze (mobiele) betaaloplossing voor print in (semi-) openbare ruimtes mogelijk maakt. Deze oplossing past perfect bij universiteiten, scholen, hotels, (gedeelde) kantoren, bibliotheken en in winkels.

Naast KUARIO zal EA Copy ook ons zeer populaire assortiment RFID-kaartlezers verkopen aan lokale wederverkopers.

Wie is EA Copy?

EA Copy is een Zweedse leverancier van multi-vendor oplossingen, die verschillende oplossingen levert op het gebied van printers, IT-oplossingen, videoconferenties en digitale schermen. KUARIO en EA Copy kwamen in contact via een presentatie bij Epson BV. Tijdens deze presentatie herkenden beide bedrijven meteen dat ze hetzelfde doel nastreven, namelijk: de klant volledig ontzorgen. Vanuit dit gedeelde standpunt is de samenwerking ontstaan.

Lokale wederverkopers

EA Copy heeft al verschillende samenwerkingsverbanden met lokale wederverkopers in Zweden. Dit maakt het mogelijk om KUARIO beter te verdelen onder deze lokale resellers. Het is ook een grote stap voorwaarts voor KUARIO, aangezien lokale Zweedse ondersteuning nu aan klanten kan worden geboden. EA Copy zorgt hiervoor. We zijn blij te kunnen meedelen dat de eerste paar printdeals met verschillende resellers al zijn afgerond.

Wilt u ook officieel reseller van KUARIO worden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

inepro is officieel distributeur van KUARIO. Dit betaal- en managementplatform verbindt machines in de cloud, of het nu gaat om een wasmachine, droger, slagboom, printer, koffiemachine of een verkoopautomaat. Deze apparaten worden vervolgens aangesloten op de betaalmethoden van KUARIO, zodat gebruikers overal gemakkelijk kunnen betalen via één mobiele app, zonder extra werk voor u. Met KUARIO heeft u weer tijd voor andere, echt belangrijke zaken!

Een ander succesverhaal:

Educatie

Spider RFID-lezer perfecte match voor Ricoh’s print management software RUG

Ricoh Nederland heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen honderden Multi Functionele Printers (MFP’s) voorzien van een inepro RFID-lezer.

Klantcase lezen
inepro Spider RFID-lezers bij Rijksuniversiteit Groningen
Spreek een expert

Janno Franssen