Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.

Bestel, scan en betaal!

Gratis mobiele app voor betalen, geld overmaken aan vrienden en meer.

Vanaf nu kun je met de KUARIO-app veilig betalen voor printen, kopiëren en scannen of afrekenen bij vending machines, warme- en koude drankenautomaten, kluisjes en in de kantine.

Contant geld of pinpas onnodig

Laat jouw geld of pinpas voortaan maar thuis! Afrekenen doe je vanaf nu eenvoudig en snel met de KUARIO-app of jouw gekoppelde schoolpas.

Waar geef jij je geld aan uit?

Soms is het lastig overzicht te houden op jouw bestedingen. Met het transactieoverzicht in de KUARIO-app zie je precies wanneer jij wat hebt uitgegeven en wat jij hebt gekocht.

Samen betalen

In de KUARIO-app kun je een gedeelde wallet aanmaken. Heel handig wanneer je gezamenlijk voor iets wilt betalen. Denk bijvoorbeeld aan het delen van de printkosten van jouw projectgroep of het gezamenlijk afrekenen van een lunch met jouw klasgenoten.

Scan en betaal

De KUARIO-app maakt het mogelijk om razendsnel af te rekenen. Middels het scannen van een QR-code betaal jij eenvoudig voor jouw printje, kopje thee of lunch. Wachtrijen nemen hierdoor enorm af en het is ook nog eens 1 van de meest veilige manieren om te betalen.

Handleidingen

Hier vind je alle handleidingen die je nodig hebt voor KUARIO!

Instructievideo's

Installeren KUARIO app

Opwaarderen KUARIO-account

KUARIO wallet management

DEMO KUARIO MFP kaart koppelen, printen & kopiëren

Schoolkaart koppelen