Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.

Eenvoudig en veilig mobiel betalen bij uw zelfservice apparaten

Complete administratieve en financiële ontzorging voor onderwijsinstellingen.

Cloud management en rapportage voor slimme analyses.

Managen

KUARIO is een zeer gebruiksvriendelijk cloud management- en betaalplatform voor onbemande kiosken en speciaal ontwikkeld om u controle en inzicht te bieden. Met KUARIO kunt u heel eenvoudig zelfservice apparaten beheren zoals multifunctionele printers, vending automaten, kluisjes en koffieautomaten.

Met het eenvoudig te gebruiken dashboard kunt u uw zelfservice apparaten beheren, productvermeldingen configureren en prijzen instellen. De KUARIO Manager geeft u duidelijk inzicht in prestaties en biedt diverse rapportagemogelijkheden. Deze gedetailleerde informatie stelt u in staat het succes van de zelfservice kiosken te vergroten of, indien nodig, te optimaliseren.

Betalen

Naast eenvoudig, veilig en snel betalen kan een gebruiker met de mobiele app van KUARIO transactieoverzichten bekijken, het saldo controleren, geld overmaken naar andere KUARIO-gebruikers en een RFID-lidmaatschapskaart koppelen (campuskaart of OV-chipkaart). Door bijvoorbeeld betalen via een QR-code mogelijk te maken met KUARIO blijft u als onderwijsinstelling altijd vooroplopen in innovatie.

Met de KUARIO app kunnen leerlingen/studenten en werknemers met alle gangbare betaalmethoden afrekenen. Het is tevens mogelijk om de eigen organisatiekaart aan KUARIO te koppelen en kunnen prijsdifferentiaties worden doorgevoerd. Zo kunt u uw studenten of medewerkers kortingen toekennen voor specifieke producten of diensten.

Ontzorgen

Wanneer een onderwijsinstelling te maken heeft met verschillende geldstromen binnen de organisatie, kan het managen en verwerken van deze transacties zeer onoverzichtelijk, tijdrovend en risicovol zijn. Daarnaast is het door nieuwe wet- en regelgeving niet meer toegestaan om als onderwijsinstelling persoonlijke beurzen van bijvoorbeeld studenten of medewerkers te beheren. Als officiële vergunning houdende agent draagt KUARIO zorg voor al uw betalingsverkeer en voldoet u tevens aan de AVG-wetgeving!

Met KUARIO heeft u slechts 1 contractpartner en neemt het Oonex Payment Institution de financiële en regelgevende aansprakelijkheid op zich voor de activiteiten van KUARIO. Het instituut is verplicht om uw fondsen te waarborgen op een aparte betaalrekening. Dit betekent dat de afhandeling van 'gewaarborgde betalingen' wordt uitgevoerd via een speciale rekening waar uw fondsen en/of de fondsen van uw handelaren altijd veilig zijn. KUARIO biedt dus totale financiële en administratieve ontzorging en beperkt uw risico’s.

Innoveren

Het KUARIO platform is een cloudoplossing. Dit bespaart u niet alleen hoge implementatiekosten, het maakt ICT-beheer ook heel eenvoudig. U hoeft tenslotte geen software te installeren en onderhoud van servers wordt overbodig. Het KUARIO platform kan binnen een paar minuten ‘up and running’ zijn en zorgt voor een aanzienlijke verlaging van uw administratiekosten, verhoogt de efficiency en bespaart u een hoop tijd!

De KUARIO Connector kan elk zelfservice apparaat verbinden met het KUARIO Cloud platform.  Deze functioneert zoals gebruikelijk, terwijl de gebruiker voor de services betaalt via de mobiele KUARIO app. De transacties worden gecentraliseerd en kunnen worden beheerd via het cloud platform.

  • Geen lokale installatie
  • Eén partner voor al uw financiële diensten
  • Meertalig
  • Uitgebreide rapportages
  • 24/7 beschikbaar
  • Totale financiële ontzorging
  • Conform de AVG-wetgeving
  • PSD2.0 compliant
  • ISO 27001 gecertificeerd