Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.

DocuPRO Embedded Client voor Ricoh SOP boost uw documentenstromen

Versterk Ricoh SOP’s voordelen met de op Android gebaseerde gebruikersinterface.

Bedieningsgemak

Ricoh’s Smart Operating Panel (SOP) is een smartphone- en tabletvriendelijke printer, kopieerapparaat en scanner. Om de gebruikersvoordelen en productiviteiteigenschappen van het op Android gebaseerde bedieningspaneel van de MFP te versterken heeft inepro de DocuPRO Embedded Client voor Ricoh SOP ontwikkeld. De nieuwe versimpelde gebruikersinterface versterkt functionaliteiten, beveiligt documenten en geeft een boost aan uw documentstromen. Met inepro’s softwareapplicatie (app) kunt u tevens de achtergrondafbeelding en de kleuren aanpassen aan de huisstijl van de organisatie.

Veilig en flexibel printen

inepro’s DocuPRO embedded softwareoplossing assisteert bij het reguleren, managen en beveiligen van uw documentstromen. Een van DocuPRO’s applicaties is PrintMyDoc waarmee u documenten, zonder drivers of apps te installeren of in te loggen op een lokaal netwerk, kunt versturen of uploaden naar elk (mobiel) apparaat en printen op elke mobiele gateway in de organisatie. Een andere functionaliteit is follow you waarmee een verstuurd document op elke printer in dezelfde groep van apparaten op te halen is. Het document volgt de gebruiker, wat ideaal is wanneer een Multi Functionele Printer niet beschikbaar is.

Hoge beschikbaarheid


In elke hoogproductieve organisatie, groot of klein, kan een niet werkende printer ongewenste situaties opleveren zoals een onverwachte extra werklast voor uw support- of helpdesk of een cruciaal verlies van productiviteit. Voor organisaties die zwaar leunen op maximale print up time maakt DocuPRO het mogelijk voor gebruikers om tussen verschillende apparaten te switchen wanneer de netwerkconnectie tijdelijk niet beschikbaar is.

Geïntegreerd tijdregistratiesysteem

inepro heeft een geïntegreerd tijdregistratiesysteem ontwikkeld voor Ricoh’s SOP. Met deze oplossing kan een medewerker zichzelf bij binnenkomst en vertrek registreren bij een Ricoh MFP. De geregistreerde uren worden doorgestuurd naar de administratie via de DocuPRO software. Deze nieuwe feature maakt een apart registratiesysteem overbodig wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert.

  • Print, kopieer, scan en fax
  • follow you
  • Tijdregistratie
  • Versimpelde gebruikersinterface
  • Aan te passen achtergrond en kleuren
  • Hoge beschikbaarheid
  • Cloud printen
  • Smart Inepro launcher om startscherm te ordenen
  • SCR708 lezer service voor remote firmware en configuratie